Logo Universiteit Leiden.

nl en

Publiek Leiderschap

Een van de kernthema’s in het aanbod van CPL is publiek leiderschap.

In onze opleidingen verkennen we met de deelnemers nieuwe benaderingen om de leiderschapsrol in complexe vraagstukken succesvol richting te geven, nu en met het oog op de toekomst.

Op het snijvlak tussen theorie en praktijk werken wij nauw samen met wetenschappers en ervaringsdeskundigen op het gebied van publiek leiderschap. Wij bieden diverse leertrajecten voor professionals, leidinggevenden, bestuurders en topmanagers, waaronder: de Leadership Summer School voor leidinggevenden van Den Haag en Rotterdam; Leadership Masterclasses, leergang Diversiteit en Inclusie; en de nieuwe Leergang Publiek Leiderschap voor burgemeesters, in samenwerking met het Nederlands Genootschap Burgemeesters. Daarbij kunnen wij putten uit ons wereldwijde netwerk van wetenschappers, leidinggevenden en trainers.

Het Leiden Leadership Centre verkent nieuwe wegen om publiek leiderschap in complexe vraagstukken succesvol richting te geven, nu en met het oog op de toekomst. Interdisciplinair en internationaal. In partnerschap met wetenschappers en ervaringsdeskundigen op het gebied van publiek leiderschap en op het snijvlak tussen theorie en praktijk.

Deze website maakt gebruik van cookies.