Logo Universiteit Leiden.

nl en

Community & Communicatie

De werkgroep community & communicatie fungeert als koepel die – naast de eigen activiteiten – met alle drie de werkgroepen werkt aan de community- en communicatiegerelateerde aspecten van hun activiteiten

Deze groep richt zich specifiek op communicatie met de early-career community, het ontwikkelen van het YAL bulletin, het organiseren van interfacultaire evenementen en omvat de redactiecommissie van het blog Voices of Young Academics.

Meld je aan voor het YAL-bulletin en blijf op de hoogte van alles wat met YAL te maken heeft!

Meld je hier aan

De YAL organiseert young faculty lunches waar jonge academici elkaar kunnen ontmoeten

Het bestaan van een jonge academicus kan nogal eenzaam zijn. Je hebt vaak nog niet een eigen onderzoeksgroep, en je hebt ook nog niet het uitgebreide netwerk van universitaire hoofddocenten en hoogleraren. De Young Academy Leiden wil daar verandering in brengen!

De Young Academy Leiden organiseert op elke faculteit lunchbijeenkomsten voor jonge academici en onderzoekers die aan het begin van hun carrière staan. Het doel van de young faculty lunches: het creëren van een informele plek waar jonge academici met elkaar in contact kunnen komen, met als gevolg nieuwe samenwerkingen en sterkere netwerken. 

 Voor meer informatie, zie young faculty lunches.

Voices of Young Academics is een blogproject van de Young Academy Leiden.

Wij van Young Academy Leiden zijn onszelf continu aan het bijscholen en luisteren naar de stemmen van onze eigen universiteit, vooral de jonge academici.

Bezoek ons blog

Deze website maakt gebruik van cookies.