Logo Universiteit Leiden.

nl en

KampVuuR – Een beleving in Virtual Reality

Maak in een VR-wereld samen met een aantal virtuele karakters een opdracht en vertel wat je ervan vond. Zo help je kinderen en jongeren die iets ergs hebben meegemaakt!

Tussen 8 en 17 jaar?

Project Kampvuur en Beleving in VR is op zoek naar kinderen en jongeren tussen 8 en 17 jaar die nieuwsgierig zijn naar VR en die tegelijkertijd willen bijdragen aan de ontwikkeling ervan om andere kinderen te helpen die iets ergs hebben meegemaakt.

Doe mee

Zou je in een een VR-wereld samen met een aantal virtuele karakters een opdacht willen uitvoeren en ons vertellen wat je daarvan vond?

Lees eerst meer over deelname aan dit onderzoek

Het Instituut Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden doet onderzoek naar het gebruik van virtual reality (VR) bij kinderen en jongeren. Dit onderzoek is de eerste fase van een promotieonderzoek over traumabehandeling voor kinderen. Voor dit doel wordt getoetst hoe kinderen en jongeren het ervaren om met behulp van VR mee te doen aan een activiteit. De verzamelde data vormen de basis voor de ontwikkeling van een VR-module voor de klinische praktijk.

Deze website maakt gebruik van cookies.