Logo Universiteit Leiden.

nl en

Deelname

Om virtual reality in te kunnen zetten om kinderen te helpen die iets ergs hebben meegemaakt, is het heel belangrijk om te weten wat kinderen van VR vinden. Om hier achter te komen, hebben we een virtuele wereld gemaakt. Wil je ons vertellen wat je ervan vindt?

Meedoen met VR-onderzoek

Jouw mening samen met de mening van andere kinderen die meedoen aan dit VR-onderzoek vormt de basis voor de ontwikkeling van een hulpmiddel in VR voor kinderen die iets ergs hebben meegemaakt. 

Doe mee

Zou je in een een VR-wereld samen met een aantal virtuele karakters een opdacht willen uitvoeren en ons vertellen wat je daarvan vond?

Doe mee met dit onderzoek en help andere kinderen!

Jouw bijdrage aan dit onderzoek is ontzettend belangrijk! Kinderen en jongeren vormen namelijk een groot onderdeel van de maatschappij en daarom kun jij ons meehelpen om de zorg aan kinderen met een trauma te verbeteren. Als dank voor jouw hulp ontvang je een klein cadeautje.

Jouw medewerking aan dit onderzoek is natuurlijk helemaal vrijwillig en je kunt op ieder moment, altijd en zonder het opgeven van een reden ermee stoppen. Dit heeft uiteraard verder geen nadelige gevolgen.

Deze website maakt gebruik van cookies.