Logo Universiteit Leiden.

nl en

Contact

Wij proberen vragen over de Oude Sterrewacht altijd zo goed mogelijk te beantwoorden. Kies uit het dropdown menu hieronder waar u een vraag over heeft.

Ik heb een vraag over ...

Je kan ons woensdag t/m zondag op twee manieren bezoeken:

  1. Via een rondleiding.
  2. Als onderdeel van de Hortus Botanicus.

Mocht je een vraag hebben over een van deze twee manieren om ons te bezoeken, dan kan je ons tussen 11:00 en 16:00 bellen op 071-5271891 of een mail sturen naar coordinator@oudesterrewacht.nl.

Omdat we met een klein team werken, kan het soms wat langer duren tot je reactie krijgt. We proberen alle vragen binnen een week te beantwoorden.

Dan kan je het beste contact opnemen met de co√∂rdinator rondleidingen, Martijn Pellegrom, door een email te sturen naar rondleidingen@strw.leidenuniv.nl.

Je kan ook direct een rondleiding aanvragen door ons aanmeldformulier in te vullen.

Gebouwbeheer van de Oude Sterrwacht valt onder de verantwoordelijkheid van de Faculteit Rechtsgeleerdheid. Voor vragen over facilitaire diensten kunt u de servicedesk van het Kamerlingh Onnes Gebouw (KOG) bellen via 071-5275220 of een email sturen naar servicedeskkog@ufb.leidenuniv.nl.

In de Oude Sterrewacht wordt geen onderzoek meer gedaan of sterrenkunde-onderwijs gegeven. Dat gebeurt in de 'nieuwe' Sterrewacht in het Leiden Bio Science Park. Je kan ze bereiken per mail of meer lezen op hun website.

Voor alle overige vragen kan je een email sturen naar coordinator@oudesterrewacht.nl. We zullen dan kijken wie je het beste kan helpen.

Adres

Het adres van de hoofdingang van de Oude Sterrewacht Leiden is:
Sterrewachtlaan 11
2311 GW Leiden

Het startpunt van onze dagelijkse rondleidingen is bij de eerste koepel aan het begin van het terrein. Hier kan je meer lezen over onze dagelijkse rondleidingen.

Parkeergelegenheid

Wij raden aan met het openbaar vervoer naar de Oude Sterrewacht af te reizen. Bij de Oude Sterrewacht zelf kunt u niet parkeren.

Mocht u toch met de auto willen komen zijn er in Leiden een aantal parkeerterreinen waar u wel kunt parkeren. Een overzicht hiervan kunt u vinden op de website van de Gemeente Leiden.

Deze website maakt gebruik van cookies.