Logo Universiteit Leiden.

nl en

Contact

Wij proberen vragen over de Oude Sterrewacht altijd zo goed mogelijk te beantwoorden. Kies uit het dropdown menu hieronder waar u een vraag over heeft.

Ik heb een vraag over ...

Dan kunt u contact opnemen met de co√∂rdinator rondleidingen, Kira Strelow, door een email te sturen naar rondleidingen@strw.leidenuniv.nl.

U kunt ook direct een rondleiding aanvragen door ons aanmeldformulier in te vullen.

Gebouwbeheer van de Oude Sterrwacht valt onder de verantwoordelijkheid van de faculteit Rechtsgeleerdheid. Voor vragen over facilitaire diensten kunt u de servicedesk van het Kamerlingh Onnes Gebouw (KOG) bellen via 071-5275220 of een email sturen naar servicedeskkog@ufb.leidenuniv.nl.

Neem contact op met het Instituut Sterrewacht Leiden op het Bio Science Park per mail of ga naar de website van het instituut.

Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met Pedro Russo.

Voor zeer algemene vragen kan ook gebeld worden naar +31 71 527 1891 op woensdagen, zaterdagen en zondagen tussen 11:00 en 17:00. Op andere dagen kan tijdens kantoortijden worden gebeld naar het secretariaat van de Sterrewacht Leiden via 071-5275737.

Voor inhoudelijke vragen over rondleidingen, kunt u het beste een email sturen naar rondleidingen@strw.leidenuniv.nl. 

Adres

Het adres van de hoofdingang van de Oude Sterrewacht Leiden is:
Sterrewachtlaan 11
2311 GP Leiden

Toegang tot het bezoekerscentrum wordt verleend door de Hortus Botanicus, waarvan het adres is:
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Parkeergelegenheid

Wij raden aan met het openbaar vervoer naar de Oude Sterrewacht af te reizen. Mocht u toch met de auto willen komen, zijn dit de mogelijkheden.

Aan de Sterrenwachtlaan staan een aantal parkeerplekken. Deze zijn echter gereserveerd voor bewoners van de Sterrenwachtlaan en kunnen dus niet gebruikt worden door bezoekers van de Oude Sterrewacht. In Leiden zijn een aantal parkeerterreinen. Een overzicht hiervan kunt u vinden op de website van de Gemeente Leiden.

Deze website maakt gebruik van cookies.