Logo Universiteit Leiden.

nl en

Contact

Wij proberen vragen over de Oude Sterrewacht altijd zo goed mogelijk te beantwoorden. Kies uit het dropdown menu hieronder waar u een vraag over heeft.

Ik heb een vraag over ...

Dan kunt u contact opnemen met de co√∂rdinator rondleidingen, Carmen Turner, door een email te sturen naar rondleidingen@strw.leidenuniv.nl.

U kunt ook direct een rondleiding aanvragen door ons aanmeldformulier in te vullen.

Omdat we met een klein team werken, zijn we doorgaans niet telefonisch bereikbaar. Heeft u een urgente vraag, neem dan gerust contact op met de Oude Sterrewacht manager Naor Scheinowitz.

Gebouwbeheer van de Oude Sterrwacht valt onder de verantwoordelijkheid van de Faculteit Rechtsgeleerdheid. Voor vragen over facilitaire diensten kunt u de servicedesk van het Kamerlingh Onnes Gebouw (KOG) bellen via 071-5275220 of een email sturen naar servicedeskkog@ufb.leidenuniv.nl.

Neem contact op met het Instituut Sterrewacht Leiden op het Bio Science Park per mail of ga naar de website van het instituut.

Voor alle overige vragen kunt u contact opnemen met Naor Scheinowitz.

Adres

Het adres van de hoofdingang van de Oude Sterrewacht Leiden is:
Sterrewachtlaan 11
2311 GW Leiden

Het startpunt van onze dagelijkse rondleidingen is bij de eerste koepel aan het begin van het terrein. Hier kan je meer lezen over onze dagelijkse rondleidingen.

Parkeergelegenheid

Wij raden aan met het openbaar vervoer naar de Oude Sterrewacht af te reizen. Mocht u toch met de auto willen komen, zijn dit de mogelijkheden.

Aan de Sterrenwachtlaan staan een aantal parkeerplekken. Deze zijn echter gereserveerd voor bewoners van de Sterrenwachtlaan en kunnen dus niet gebruikt worden door bezoekers van de Oude Sterrewacht. In Leiden zijn een aantal parkeerterreinen. Een overzicht hiervan kunt u vinden op de website van de Gemeente Leiden.

Deze website maakt gebruik van cookies.