Logo Universiteit Leiden.

nl en

Midzomernacht

Datum
donderdag 21 juni 2018
Tijd
Bezoekadres
Hortus botanicus
Rapenburg 73
2311 GJ Leiden

Feest op de langste dag van het jaar

Op 21 juni vindt de midzomernacht plaats, de langste dag van het jaar. Om dat te vieren, organiseert de Hortus Botanicus Leiden een groot feest! Tijdens dit feest kan je genieten van allerlei hapjes, drankjes, muziekvoorstellingen, workshops en veel meer!

Op de Oude Sterrewacht is er ook wat te beleven tijdens de midzomernacht. Tussen 20:00 en 00:00 zullen er rondleidingen zijn naar de telescopen en is er de mogelijkheid om een show te volgen in ons opblaasbare planetarium. Hiervoor kan je gratis kaartjes ophalen bij de ingang van het bezoekerscentrum.

Poster midzomernacht. Credit: Hortus Botanicus

Meer informatie over het event en hoe kaartjes te kopen

Deze website maakt gebruik van cookies.