Logo Universiteit Leiden.

nl en

Informatie voor ouders

Op deze pagina vindt u de belangrijkste informatie om te weten als ouder van een leerling die deelneemt aan de PRE-Classes.

Kosten en betaling PRE-Class

De kosten van een PRE-Class bedragen € 75,- per Class. Als uw zoon of dochter is toegelaten, ontvangt u per e-mail een link naar de betaling. Bij de eerste bijeenkomst van de PRE-Class dient uw zoon of dochter een geprint bewijs van betaling (e-ticket) mee te nemen.

Absentie van school en resultaten

De schoolcontactpersoon is op de hoogte van de aanmelding voor een PRE-Class van uw zoon/dochter. Op school wordt de afwezigheid bijgehouden en geregeld. Toetsen zijn geen reden voor afwezigheid bij een PRE-Class. De school is verantwoordelijk voor het bedenken van een geschikte oplossing. Het volgen van een PRE-Class heeft in de meeste gevallen geen gevolgen voor de schoolresultaten.

Slotevenement

In sommige gevallen zijn ouders/voogden welkom om de afsluitingsceremonie van de PRE-Class bij te wonen. Tijdens de slotceremonie presenteren alle deelnemers over wat zij geleerd hebben tijdens de PRE-Class. Het is een feestelijke afsluiting van de PRE-Classes en de leerlingen krijgen dan ook hun certificaat. Als de PRE-Class van uw zoon/dochter een openbare slotceremonie heeft, ontvangt uw kind nog bericht over hoe u zich kunt aanmelden voor dit evenement.

Deze website maakt gebruik van cookies.