Logo Universiteit Leiden.

nl en

de Tegentijd

Datum
dinsdag 31 augustus 2021 - zondag 26 september 2021
Toelichting
Iedere dinsdag en donderdag van 16:00 – 17:30 uur Iedere zaterdag van 12:00 – 13:30 uur en 15:00 – 16:30 uur Maximaal 20 deelnemers per workshop
Bezoekadres
Verzamelen bij het gele kunstwerk in het Huigpark, ter hoogte van Langegracht 74 in het Singelpark

de Tegentijd

Beste reiziger,

Hoe ga je om met veranderingen, grote uitdagingen en aanhoudende onzekerheid? Hoe zou het zijn om de toekomst in de ogen te kijken vanuit het grootste perspectief denkbaar? Vind jouw invulling voor het antwoord op deze vragen tijdens De Tegentijd, een artistieke audiowandeling als onderdeel van Festival 2030

Componist Merlijn Twaalfhoven en cultureel ondernemer Jasper Visser lanceren in september 2021 De Tegentijd op Festival2030. De Tegentijd is een artistiek project dat het langetermijndenken wil bevorderen. In De Tegentijd maak je een muzikale reis door de tijd. Je ervaart het verhaal van de diepe tijd en hoezeer jij een verantwoordelijkheid hebt voor toekomstige generaties. 

Je maakt een wandeling door het Huigpark, via het Singelpark, naar de Oude Sterrenwacht. Tijdens de wandeling luister je naar een muzikaal-poëtisch verhaal dat begint bij de oerknal en eindigt in het jaar 2121. In de Oude Sterrenwacht maak je een belofte voor de toekomst.

De wandeling duurt in totaal ongeveer een uur en kun je op ieder moment lopen. Op gezette tijden zijn er georganiseerde wandelingen met een workshop aan het einde. Samen met de andere deelnemers ontdek je welke rol jij kunt spelen voor toekomstige generaties.

Wil je ook onderdeel uitmaken van dit verhaal? Bestel hier je (gratis) tickets. Graag zien we je tijdens onze Tegenstijdse tocht of op onze vele andere activiteiten!

Meer informatie over de Tegentijd

Deze website maakt gebruik van cookies.