Logo Universiteit Leiden.

Voor wie is Cool Little Kids?

Meld je nu aan voor het Cool Little Kids project!

Kan ik meedoen?

1. Heb je een kind van 2-6 jaar oud?

2. Heeft jouw kind meer last van verlegenheid of angst in vergelijking met leeftijdsgenootjes ? Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld:

• Moeite hebben met afscheid nemen
• Het lastig vinden om niet bij papa of mama te zijn
• Bang zijn om te gaan slapen
• Bang zijn voor nieuwe dingen zoals zwemmen of een feestje

3. Is jouw kind op dit moment niet onder behandeling voor angstproblemen?

4. Spreek je de Nederlandse taal?

Dan nodigen wij je uit om deel te nemen aan het project!

Je kunt je zich zonder verplichtingen aanmelden via deze website.

Meld je hier aan

Waarom meedoen?

Meedoen aan het Cool Little Kids project biedt voordelen voor jou en je kind:

• Je kind wordt gescreend op gevoeligheid voor het ontwikkelen van angstproblemen.

• Het programma kan je (mogelijk) helpen om angstproblemen bij uw kind te voorkomen en te verminderen.

• Je krijgt de mogelijkheid om mee te denken over deze programma's en deze  te verbeteren.

In het kort:

Met jouw deelname bescherm je jouw kind en help je ons om andere kinderen te beschermen tegen angstproblemen. Met jouw samenwerking kunnen wij de programma's onderzoeken en verbeteren, zodat deze in de toekomst beschikbaar zijn voor alle ouders met verlegen en angstige kinderen!

Eerst meer weten?

Wil je eerst meer lezen over de programma's of het onderzoek? Lees dan verder op deze website of neem contact met ons op!