Logo Universiteit Leiden.

Voor wie is Cool Little Kids?

Wij zijn op zoek naar ouders die mee willen doen aan het Cool Little Kids project!

Kan ik meedoen?

1. Heeft u een kind van 2-6 jaar oud?

2. Heeft uw kind in vergelijking met leeftijdsgenootjes meer last hebben van verlegenheid of angst? Dat kan van alles zijn, bijvoorbeeld:

• Moeite hebben met afscheid nemen
• Het lastig vinden om niet bij papa of mama te zijn
• Bang zijn om te gaan slapen
• Bang zijn voor nieuwe dingen zoals zwemmen of een feestje
Wilt u erachter komen of uw kind meer verlegen is dan zijn of haar leeftijdsgenootjes of weet u dit niet zeker? Doe dan deze korte en anonieme test!

3. Is uw kind op dit moment niet onder behandeling voor angstproblemen?

4. Spreekt u de Nederlandse taal?

5. Woont u in omgeving Amsterdam of Den Haag?

Dan nodigen wij u uit om deel te nemen aan het project!

U kunt zich zonder verplichtingen aanmelden via deze website.

Meld u hier aan

Waarom meedoen?

Meedoen aan het Cool Little Kids project biedt voordelen voor u en uw kind:

• Uw kind wordt gescreend op gevoeligheid voor het ontwikkelen van angstproblemen.

• Het programma kan u helpen om angstproblemen bij uw kind te voorkomen en te verminderen.
    • U moet er wel rekening mee houden dat het programma mogelijk niet goed werkt bij uw kind.

• U krijgt de mogelijkheid om mee te denken over deze programma's en deze  te verbeteren.

In het kort:

Met uw deelname beschermt u uw kind en helpt u ons om andere kinderen te beschermen tegen angstproblemen. Met uw samenwerking kunnen wij de programma's onderzoeken en verbeteren, zodat deze in de toekomst beschikbaar zijn voor alle ouders met verlegen en angstige kinderen!

Eerst meer weten?

Wilt u eerst meer lezen over de programma's of het onderzoek? Lees dan verder op deze website of neem contact met ons op!