Logo Universiteit Leiden.

nl en

Onderzoeksteam

 • Nina Komrij Promovendus

  Nina is uitvoerend onderzoeker op het onderzoeksproject en werkzaam als promovenda (AIO) aan de Universiteit Leiden. Ze is vorig jaar afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waar ze zich heeft bezig gehouden met gezondheidsbevordering en de preventie van gezondheidsproblemen onder de jeugd. 

  Meer weten over Nina? Bezoek Nina's LinkedIn pagina.

 • Leonie Vreeke Universitair docent

  Leonie is projectleider op het onderzoeksproject en werkzaam als Universitair Docent aan de Universiteit Leiden. Ze doet al jaren onderzoek naar verlegen, teruggetrokken gedrag bij peuters en kleuters en de relatie met angst problemen. In haar promotie onderzoek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft ze een vragenlijst onderzocht om dit verlegen, teruggetrokken gedrag goed te meten, en heeft ze gekeken naar de invloed van ouderlijke angst en opvoedgedrag op dit gedrag. 

  Meer weten over Leonie? Bezoek Leonie's LinkedIn pagina.

 • Michiel Westenberg Hoogleraar Ontwikkelingspsychologie

  Michiel is project adviseur op het onderzoeksproject. Hij is hoogleraar op de afdeling Ontwikkelings- en Onderwijspsychologie van het Instituut Psychologie aan de Universiteit Leiden. In die functie heeft jarenlange expertise op het gebied van de ontwikkeling van (sociale) angst. 

  Meer weten over de projecten waar Michiel bij betrokken is? Bezoek de pagina van de  Social Anxiety and Specific Phobia (SASP) Research Group.

Deze website maakt gebruik van cookies.