Logo Universiteit Leiden.

nl en

Organisatie

De Young Academy Leiden heeft een bestuur bestaande uit een voorzitter en een vicevoorzitter. Daarnaast wordt de YAL ondersteund door een projectmanager en een student-assistent.

Bestuur

Annemarie Samuels en Sarah Giest zijn respectievelijk voorzitter en vicevoorzitter.

De YAL draagt bij aan de ontwikkeling van academisch leiderschap. Een functie in het bestuur van de YAL biedt een kans om ervaring op te doen met leiderschap in een academische omgeving. De functies van voorzitter en vicevoorzitter rouleren onder YAL-leden. De voorzitter en vicevoorzitter treden in afwisselende jaren af om de continu├»teit te bevorderen. Tom Louwerse en Helen Pluut zijn voormalig voorzitter van de YAL. 

Ondersteuning

YAL wordt ondersteund door Cathelijn Waaijer (projectmanager/secretaris) en Amber Rostamkhan (student-assistent).
 
Cathelijn is beleidsadviseur Institutional Research en HRM bij de directie Bedrijfsvoering van het Bestuursbureau. Zij vormt een link tussen de YAL en het Bestuursbureau, beheert de financi├źn van YAL en ondersteunt de YAL in diverse andere werkzaamheden.
 
Amber Rostamkhan is een derdejaars bestuurskundestudent. Zij ondersteunt de YAL door het onderhouden van de website, het organiseren van (online) evenementen en het uitvoeren van communicatiewerkzaamheden voor de YAL.
Deze website maakt gebruik van cookies.