Logo Universiteit Leiden.

nl en

Grote Taaldag 2020

Op vrijdag (!) 31 januari vindt in Utrecht de volgende Grote Taaldag plaats.

Registratie

Schrijf je hier meteen in voor de GTD 2020!

Inzendingen welkom!

Ieder AVT- of Anéla-lid dat op de Grote Taaldag een lezing wil geven, kan uiterlijk 6 december 2019 een samenvatting van maximaal 170 woorden indienen via dit formulier

U mag maximaal 2 samenvattingen indienen (1 als eerste auteur, 1 als co-auteur). De lezingen duren 20 minuten, gevolgd door een vragensessie van 5 minuten.

Als u geen bevestiging van ontvangst van uw samenvatting ontvangt, neemt u contact op met Jenneke van der Wal. Mochten er meer sprekers zijn dan plaatsen in het programma, dan zullen de laatst ontvangen abstracts opgenomen worden als reserve mochten anderen uitvallen.

Het programmaboekje (inclusief samenvattingen) zal in januari verschijnen op deze website en per e-mail verstuurd worden naar alle AVT- en Anéla-leden

Verdere informatie

Dit jaar zal prof. Pia Quist de plenaire lezing geven.

Anders dan in voorgaande jaren zal de Grote Taaldag dit jaar plaatsvinden op een vrijdag. Dit is omdat uit het ledenonderzoek naar voren kwam dat het voor velen lastig is om een weekenddag vrij te maken. Deze vrijdag valt bovendien in een onderwijsvrije periode.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie