Logo Universiteit Leiden.

nl en

Onderzoek

Op deze pagina's vindt u informatie over het onderzoek dat plaatsvindt aan de universiteiten die deelnemen aan de Onderzoekschool alsook over het (co-)financieringsprogramma dat de Onderzoekschool heeft opgezet.

Onderzoek

De Onderzoekschool heeft geen eigen onderzoekprogramma, maar stelt zich wel tot doel om, waar mogelijk, Nederlandse of Europese subsidie-aanvragen voor interdisciplinaire en/of interuniversitaire onderzoekprojecten te ondersteunen.

Het onderzoek van de leden is ondergebracht in lokale onderzoekprogramma's en extern gefinancierde, vaak interuniversitaire of internationale onderzoekprojecten.

Hieronder wordt per deelnemende universiteit een kort overzicht van lopende programma's en projecten gegeven.

Tot slot heeft de Onderzoekschool een eigen kader uitgewerkt waarbinnen de Onderzoekschool de organisatie van congressen, workshops en master classes door leden van de Onderzoekschool (co-)financiert.

Etalage, publicaties en hulpmiddelen

Naast dit overzicht wordt onder de knop Etalage een aantal promotieprojecten van aan de Onderzoekschool verbonden promovendi in de kijker gezet. 

Onder de knop Publicaties worden een aantal opmerkelijke, recent verschenen publicaties van de hand van leden van de Onderzoekschool uitgelicht.

Tot slot vindt u onder de knop Hulpmiddelen een overzicht van digitaal beschikbaar onderzoeksmateriaal.

Deze website maakt gebruik van cookies.