Logo Universiteit Leiden.

nl en

HOVO-cadeaubon

Het HOVO van de Universiteit Leiden geeft cadeaubonnen uit die kunnen worden ingewisseld bij inschrijving voor een van de collegereeksen. Het bedrag van de bon kunt u bij aanschaf bepalen.

Aanschaf

Wie een mooi cadeau zoekt voor iemand die met pensioen gaat, of gewoon denkt iemand heel blij te maken wanneer deze eens een HOVO-college zou volgen, kan een waardebon bij HOVO aanschaffen. Het bedrag van de bon kunt u aangeven op het formulier, maar het minimum is 40 euro. U kunt de bon naar uw adres laten sturen of afhalen. U kunt ook het adres opgeven van de persoon aan wie u de bon wilt laten sturen. Bovendien kunt u een korte tekst op de bon laten zetten. Denk aan iets over de reden waarom u de bon geeft, en/of de namen van diegenen die de bon schenken, of de collegereeks die u ervoor in gedachten heeft.

Bestel een cadeaubon

Inwisselen

De houder van de bon meldt zich via een formulier in de studiegids of telefonisch aan bij HOVO (dus niet via het formulier online) en vermeldt daarbij de unieke code op de bon. HOVO trekt dan het bedrag van de bon af van de cursusprijs. De bonnen zijn alleen geldig bij het HOVO van de Universiteit Leiden. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.