Logo Universiteit Leiden.

nl en

Impressies

Onderstaande beelden geven je een impressie van fase 2A.

Doorkijk naar fase 2A

Onderstaande beelden geven je een doorkijk vanuit het bestaande Gorlaeus Gebouw naar fase 2A.

Begane grond
De begane grond en 1e verdieping van de centrale as zijn het openbare gebied in de nieuwbouw. In de verte zie je de receptiebalie en de hoofdentree. De hoofdentree ligt aan het Rosalind Franklinplein waar ook het Collegezalengebouw aan grenst. In de centrale as vind je op de begane grond de studieverenigingen, de science bar, de bibliotheek, open studieplekken en de brasserie met een terras op het plein.

1ste verdieping
Je bent nu op de 1ste verdieping. Vanuit de 1ste fase zie je rechts banken om met collega’s/medestudenten een kop koffie te drinken, een ruimte voor een studievereniging, de grootste collegezaal van het gebouw (180 personen) en helemaal achterin, tegen de voorgevel, een onderwijszaal voor 70 personen. Aan de linkerkant van de gang bevindt zich de bibliotheek met daaraan een aantal samenwerkruimten voor studenten, 2 zalen voor 100 personen en tenslotte (rechts en links) een kantoorvleugel.

2e verdieping
De 2e t/m 4e verdieping hebben een wetenschappelijk karakter. Op de overgang tussen de 1e en 2e fase zijn er 3 samenwerkruimtes voor studenten. Iets verder naar voren in het gebouw zie je (rechts) een bronskleurige ‘doos’. Op de 2e en 3e verdieping vind je hier practicumruimtes. Links liggen op de 2e verdieping de ondersteunende ruimtes voor de TOA’s (Technisch onderwijs-assistenten) en een vleugel met laboratoria.

3e verdieping
De 2e t/m 4e verdieping hebben een wetenschappelijk karakter. Op de overgang tussen de 1e en 2e fase zijn er 3 samenwerkruimtes voor studenten. Iets verder naar voren in het gebouw zie je (rechts) een bronskleurige ‘doos’. Op de 2e en 3e verdieping vind je hier practicumruimtes. Links liggen op de 3e verdieping vergaderruimten, enkele kantoren, een huiskamer en een vleugel met laboratoria.

4e verdieping
De 2e t/m 4e verdieping hebben een wetenschappelijk karakter. Op de overgang tussen de 1e en 2e fase zijn er 3 samenwerkruimtes voor studenten. Iets verder naar voren in het gebouw zie je (rechts) een bronskleurige ‘doos’. Hierin komen kantoren en een vergaderruimte. Links liggen op de 4e verdieping vergaderruimten, kantoren, een huiskamer en een vleugel met laboratoria.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.