Logo Universiteit Leiden.

nl en

Designing Your Life

Welkom, en leuk dat je geïnteresseerd bent in Designing Your Life-onderwijs! Of je nu student bent of onderwijs ontwikkelt, deze website heeft alles wat je nodig hebt om met DYL aan de slag te gaan.

Wat wil ik doen na mijn studie? Designing Your Life helpt studenten deze vraag te beantwoorden via de innovatieve methode van design thinking. Studenten leren zich in te leven in hun huidige situatie, te brainstormen over waar ze naartoe willen en mogelijke toekomstpaden te prototypen en te testen. 

Geïnspireerd door het best-selling boek en de cursus aan Stanford, is Designing Your Life ontwikkeld en geïmplementeerd aan de Universiteit Leiden door dr. Bram Hoonhout met een Comenius Senior beurs voor onderwijsinnovatie. Hier aan de Honours Academy van de Universiteit Leiden bieden we verschillende Designing Your Life-vakken aan, waaronder een vak voor 'klimaatveranderaars'.

Website in het Engels

De rest van deze website is momenteel alleen in het Engels beschikbaar. Je vindt de informatie die je zoekt door op een van de tegels hieronder te klikken.

Deze website maakt gebruik van cookies.