Logo Universiteit Leiden.

nl en

Trainingsdata & aanmelden

Hieronder vindt u een overzicht van aankomende trainingen in binnen- en buitenland. Voor meer informatie over een specifieke training opent u het document met de cursus informatie door op de data van de training te klikken.

U kunt zich aanmelden voor de opstaande trainingen door het invullen van onderstaand aanmeldformulier. Indien het een training betreft die georganiseerd wordt door het VIPP Trainings- en Onderzoekscentrum nemen wij vervolgens contact met u op om u aanmelding te bevestigingen. Indien het een training betreft die georganiseerd wordt door een van onze partners sturen wij uw aanmelding door naar de contactpersoon binnen deze organisatie. Verdere communicatie met u verloopt vervolgens via deze contactpersoon.

Aanmelden voor een van de trainingen kan via ons aanmeldformulier. Wanneer er geen (passende) training vermeld staat in het overzicht kunt u contact met ons opnemen, wij houden u dan op de hoogte van ons trainingsaanbod. Vermeld daarbij alstublieft in welke talen u de training zou kunnen/willen volgen. 

Trainingsdata VIPP-SD training

Data* Plaats Taal
4-7 oktober 2021 (inschrijving niet mogelijk) Kopenhagen, Denemarken Engels
18-21 oktober 2021 (Gent) of online: 11-12-13-18-19-25-26 oktober 2021 (inschrijving mogelijk)
De cursus vindt in principe op lokatie plaats, mits de situatie het toelaat. U wordt daarom verzocht alle data van beide opties beschikbaar te houden.
Gent, Belgiƫ
of online
Nederlands
18, 19, 25, 26 oktober 2021 (Leiden) of online18, 19, 20, 25 en 26 oktober + 8 en 9 november 2021 
Deze training is volgeboekt. U kunt zich nog op een wachtlijst laten zetten. 
Leiden, Nederland Nederlands

*Indien het een training betreft waarvoor inschrijving mogelijk is, kunt u op de data klikken voor meer informatie.


 

Deze website maakt gebruik van cookies.