Logo Universiteit Leiden.

nl en

Trainingsdata & aanmelden

Hieronder vindt u een overzicht van aankomende trainingen in binnen- en buitenland. Voor meer informatie over een specifieke training opent u het document met de cursus informatie door op de data van de training te klikken.

U kunt zich aanmelden voor de opstaande trainingen door het invullen van onderstaand aanmeldformulier. Indien het een training betreft die georganiseerd wordt door het VIPP Trainings- en Onderzoekscentrum nemen wij vervolgens contact met u op om u aanmelding te bevestigingen. Indien het een training betreft die georganiseerd wordt door een van onze partners sturen wij uw aanmelding door naar de contactpersoon binnen deze organisatie. Verdere communicatie met u verloopt vervolgens via deze contactpersoon.

Aanmelden voor een van de trainingen kan via ons aanmeldformulier. Wanneer er geen (passende) training vermeld staat in het overzicht kunt u contact met ons opnemen, wij houden u dan op de hoogte van ons trainingsaanbod. Vermeld daarbij alstublieft in welke talen u de training zou kunnen/willen volgen. 

Trainingsdata VIPP-SD training

Data* Plaats        Taal
Er is op dit moment geen cursus gepland.   -   -

 

   

 


 

Deze website maakt gebruik van cookies.