Logo Universiteit Leiden.

nl en

Trainingsdata & aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de opstaande trainingen door het invullen van onderstaand aanmeldformulier. Indien het een training betreft die georganiseerd wordt door het VIPP Trainings- en Onderzoekscentrum nemen wij vervolgens contact met u op om u aanmelding te bevestigingen. Indien het een training betreft die georganiseerd wordt door een van onze partners sturen wij uw aanmelding door naar de contactpersoon binnen deze organisatie. Verdere communicatie met u verloopt vervolgens via deze contactpersoon

Aanmelden voor een van de trainingen kan via ons aanmeldformulier. Wanneer er geen (passende) training vermeld staat in het overzicht kunt u contact met ons opnemen, wij houden u dan op de hoogte van ons trainingsaanbod. Vermeld daarbij alstublieft in welke talen u de training zou kunnen/willen volgen. 

Trainingsdata VIPP-SD training

Data* Plaats Taal
20, 21, 22 en 23 januari 2021 Pavia, Italiƫ Italiaans
9, 10, 16, 17, 29, 30 en 31 maart 2021** Online Engels

*Indien het een training betreft waarvoor inschrijving mogelijk is, kunt u op de data klikken voor meer informatie.

** De training in maart is volgeboekt. Wanneer u zich aanmeldt voor de training komt u op de wachtlijst te staan. Bij voldoende extra aanmeldingen kunnen we een tweede trainingsgroep starten. 

Deze website maakt gebruik van cookies.