Logo Universiteit Leiden.

nl en

FAQ

Een overzicht met de meest gestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden:

Op de pagina Trainingsdata en aanmelden ziet u wanneer de volgende training zal worden gegeven.

De kosten voor de training tot VIPP ondersteuner verzorgd door het VIPP Trainings- en Onderzoekscentrum bedragen € 1500 per deelnemer en zijn inclusief de handleiding, de vierdaagse basistraining (lunch inclusief), 5 dagdelen supervisie tijdens het oefentraject en certificering/registratie.

Het VIPP Trainings- en Onderzoekscentrum vindt het belangrijk dat de interventie voor iedereen toegankelijk is. Indien mogelijk wordt er daarom een gereduceerd tarief aangeboden aan deelnemers met een beperkt budget. Neem voor eventuele mogelijkheden contact met ons op.

In de trainingskalender kunt u zien waar de training gegeven wordt. Indien het een training betreft die georganiseerd wordt door het VIPP Trainings- en Onderzoekscentrum, dan vindt deze plaats op de Faculteit Sociale Wetenschappen (Pieter de la Courtgebouw) van de Universiteit Leiden. De faculteit ligt op vijf minuten lopen vanaf station Leiden.

In de nabije omgeving van het Pieter de la Courtgebouw bevinden zich verschillende hotels, allen op loopafstand. Als u zich aanmeldt voor een training dan ontvangt u een lijst met hotels waar u met korting kunt verblijven.

U kunt zich aanmelden voor opstaande trainingen door het invullen van het aanmeldformulier. Indien het een training betreft die georganiseerd wordt door het VIPP Trainings- en Onderzoekscentrum nemen wij vervolgens contact met u op om u aanmelding te bevestigingen. Indien het een training betreft die georganiseerd wordt voor een van onze partners sturen wij uw aanmelding door naar de contactpersoon binnen deze organisatie. Verdere communicatie met u verloopt vervolgens via deze contactpersoon.

Wij verzorgen op aanvraag in-company trainingen voor groepen van 8 tot 20 personen. Neem contact met ons op via het contactformulier voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Vermeld alstublieft de verwachte groepsgrootte, locatie en eventuele voorkeur voor een periode waarin de training plaats zou kunnen vinden zodat wij zo snel mogelijk eventuele mogelijkheden voor u in kaart kunnen brengen.

Op de pagina 'Over VIPP-SD' vindt u meer informatie over de interventie.

Indien u meer informatie wilt, raden wij u aan het overzicht met publicaties over de interventie te raadplegen ›› 

Deze website maakt gebruik van cookies.