Logo Universiteit Leiden.

nl en

Professionals

U bent een professional in de zorg of in het onderwijs en heeft een vraag rondom X en Y chromosoom variaties (47,XXX, 47,XXY, of 47,XYY). Bij het TRIXY Expertisecentrum kunt u terecht voor vragen met betrekking tot bijvoorbeeld het Klinefelter syndroom of Trisomie X (Triple X).

Verwijzers

Mogelijk wilt u doorverwijzen? Of bent u op zoek naar passende hulp voor uw cliënt? Als professional bieden wij binnen het TRIXY Expertisecentrum u een telefonisch consult via Skype (10 minuten) aan. Een van onze behandelaars staat u dan te woord. Voor dit consult brengen wij kosten in rekening.

Wilt u een consult aanvragen of bent u op zoek naar meer algemene informatie over de aanmeldingsprocedure of het zorgaanbod? Dan kunt op werkdagen bellen met het secretariaat van het LUBEC: 071 527 40 63.

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Dit is ons zorgaanbod:

Het TRIXY Expertisecentrum is er voor kinderen, jongeren, volwassenen en gezinnen uit heel Nederland. Voor zorg aan volwassenen is het belangrijk dat cliënten navraag doen bij hun eigen zorgverzekeraar.

Brochures voor professionals

 

Deze brochures kunt u tevens gratis aanvragen door te bellen naar het secretariaat van het LUBEC: 071 527 40 63. Nadat wij uw adres hebben genoteerd, krijgt u alle brochures opgestuurd.