Logo Universiteit Leiden.

nl en

Academisch Talencentrum

Coronavirusupdate Academisch Talencentrum

Beste studenten,

Tot het einde van dit semester zullen de fysieke lessen en toetsen vervallen van uw taalcursus. Als Academisch Talencentrum doen wij ons best om het onderwijs op alternatieve manieren te vervolgen. Updates en meer informatie zal naar u worden gecommuniceerd via Brightspace of e-mail, wij verzoeken u vriendelijk deze kanalen regelmatig te checken. Updates vanuit de Universiteit kunt u vinden op: https://www.universiteitleiden.nl/dossiers/coronavirus/updates

De receptie van het Academisch Talencentrum zal tot nader bericht gesloten zijn. Wij zullen daarom enkel op ons e-mail adres: talencentrum@hum.leidenuniv.nl te bereiken zijn.

Het Academisch Talencentrum werkt vanaf thuis

  • Bereikbaar: wij zijn bereikbaar via talencentrum@hum.leidenuniv.nl 
  • Alle trainingen onlinevanaf maandag 23 maart zullen al onze curriculaire en reguliere cursussen online worden gegeven via Remote Teaching. De docent zal zijn/haar eigen cursisten hierover informeren.Voor maatwerktrainingen hebben we inmiddels nauw contact met alle opdrachtgevers. 
  • Vertalingen: Je kunt mailen naar: translationservices@hum.leidenuniv.nl

Tot wanneer?
Wij volgen de lijnen van de Universiteit Leiden en het Remote Teaching zal in ieder geval plaatsvinden tot het einde van dit semester. 

Wij hopen jullie spoedig en in goede gezondheid te mogen ontvangen op het Academisch Talencentrum.

Met vriendelijke groet,

Het ATC-team

Het Academisch Talencentrum

Het Academisch Talencentrum biedt taalonderwijs in een groot aantal talen, zowel voor beginners als gevorderden. Culturele aspecten vormen een vast onderdeel van het taalonderwijs. Studenten en medewerkers kunnen bij het Talencentrum taal- en cultuurcursussen volgen. Bij het Academisch Talencentrum werken ervaren docenten die gespecialiseerd zijn in taal- en cultuuronderwijs aan hoger opgeleiden.
Het Academisch Talencentrum is onderdeel van het Leiden University Centre for Linguistics (LUCL).

Uitgelicht:

Deze website maakt gebruik van cookies.