Logo Universiteit Leiden.

nl en

Wat deelnemers aangeven

We vragen na elk seminar om feedback om van jouw ervaring te leren en onze programma's te verbeteren. Hier enkele citaten van eerdere deelnemers:

“Ik vond het academische karakter van de cursus bijzonder verfrissend. Vaak zijn dit soort cursussen van het type 'vind je eigen kracht', daar word ik niet wijzer van. Door de manier van lokaliseren van het probleem en door de manier van oplossen heb ik een persoonlijke groei doorgemaakt. Ik zou deze cursus aan iedereen met twijfels en onzekerheden aanraden!"

- Rechtenstudent, Universiteit Leiden

“De opbouw van de les was uitstekend. De afwisseling tussen luisteren en zelf bezig zijn werkte heel goed. Ik vond het in het begin lastig om het core purpose diagram in te vullen, maar eenmaal begonnen ging het beter. De gesprekken met medestudenten waren ook erg behulpzaam."

- Rechtenstudent, Universiteit Leiden 

“Dit is echt heel waardevol. Er zijn maar weinig cursussen die ik heb gekregen met zoveel ruimte voor je eigen begrip. Veel andere cursussen richten zich meer op groepswerk vanwege een gebrek aan capaciteit en hebben geen vergelijkbaar niveau van toepassing en interactie. Het zit echt heel goed in elkaar met de verschillende tools, feedbackmomenten en afwisseling tussen individuele time-ins, groepssessies en plenaire sessies.”

- Student Criminologie, Summer Course, Universiteit Leiden

“Ik vind de Dragon and Talent-aanpak geweldig en deed me echt op een andere manier over mezelf nadenken. Hiermee bedoel ik dat ik vaak probeer niet na te denken over mijn patronen en dingen waar ik me ongemakkelijk bij voel. Door deze oefeningen was ik niet alleen in staat om mijn patronen te herkennen, maar ook om ze aan te pakken en te gebruiken.”

- Tweedejaars Honours Ba student, Universiteit Leiden

“Ik kijk terug op een waardevolle dag. […] jullie enthousiasme maakte het gemakkelijk om je aandacht vast te houden. Dank je!"

- Directeur na eendaags seminar Utrecht School of Business & Organization - Universiteit Utrecht

Deze website maakt gebruik van cookies.