Logo Universiteit Leiden.

nl en

Learning My Way

Learning about My meaningful Way through life and profession.

Inhoud

Wat is Learning My Way?

Learning My Way is het hoofdprogramma van het Personal Development Centre (PDC) van de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Universiteit Leiden. Onze aanpak begeleidt studenten en professionals in hun ontwikkeling tot zelfstandige, gezonde en betrokken professionals en burgers, met behulp van coaching, trainingen, en workshops.  

Learning My Way (LMW) interventies en workshops helpen deelnemers om hun eigen pad te ontdekken en vorm te geven, hun unieke talent te leren kennen, en hun bijdrage aan de samenleving te realiseren.  Onze aanpak ondersteunt de veerkracht van deelnemers, om weerbaar en autonoom om te kunnen gaan met tegenslagen in studie, werk, en privé. 

Het programma bestaat uit verschillende modules, meer informatie hierover is te vinden onder ‘programma’s’.  
 

Henk Dekker Award 2018

In 2018 werd het LMW-programma bekroond met een award voor onderwijsvernieuwing door de universiteit van Leiden, Delft en het Erasmus, d.m.v. de jaarlijkse Henk Dekker Award

Uniek voor LMW is het veilige online portfolio waarin je als deelnemer levenslang je eigen ontwikkeling vastlegt en kan volgen (Learning My Way portfolio). Dit portfolio reist mee met de deelnemer zelf, in plaats van met de instelling. Hiermee staat LMW letterlijk voor levenslang leren. Het portfolio vormt ook het ankerpunt voor het Life is Learning programma voor alle studenten van de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Leiden. 

Wat is het Personal Development Centre?

Het Personal Development Centre (PDC) is een organisatieonderdeel binnen de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Leiden. Het PDC ontwikkelt, implementeert, evalueert, en consolideert innovatieve vormen van blended learning op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het PDC is mededrager van het Life is Learning programma van de Faculteit Sociale Wetenschappen, dat voor alle studenten van FSW certificering biedt op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Ons team bestaat uit gespecialiseerde trainer-coaches, zie hier ons team

Het PDC is ingebed in veel reguliere Ba- en Ma-programma’s binnen en buiten de Universiteit Leiden. Het PDC beschikt voor haar sterk interactieve trainingen over het Living Lab; een flexibele ruimte die naar elke onderwijsbehoefte aangepast kan worden. Het PDC biedt op maat gemaakte programma’s aan, aan de TU Delft, de Universiteit Utrecht, verschillende postmaster- en HR-contexten, evenals binnen het basis- en voortgezet onderwijs, klik hier voor meer informatie over onze opdrachtgevers. 

Once you start learning, you never stop...

Deze website maakt gebruik van cookies.