Logo Universiteit Leiden.

nl en

Leiden My Way

Leiden My Way is een co-curriculair persoonlijk ontwikkelprogramma uitgevoerd aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen.

Het FSW-Leiden My Way-programma integreert Learning My Way naadloos met studentondersteuning en andere ondersteunende diensten van de Universiteit Leiden, met name de POPcorner FSW en de Career Services. De Career Planning module is geïntegreerd in het online LMW portfoliosysteem. Alle disciplines van FSW hebben besloten om LMW als meta-curriculum te integreren binnen hun Ba- en Ma-programma's.

Student Support FSW

De POPcorner FSW en Career Service FSW vormen, samen met de Community Engagement Service, de Student Support FSW. Naast de ondersteuning die ze vanuit van uit hun eigen opleiding ontvangen, kunnen studenten bij Student Support FSW terecht met vragen over o.a. studeren, studievaardigheden, welzijn, wegwijs raken in de faculteit, persoonlijke ontwikkeling, studiekeuze- en loopbaanvragen en voorbereiding op de arbeidsmarkt. Er zijn verschillende vormen van ondersteuning waaronder individuele begeleiding en een uitgebreid aanbod aan workshops en events.


Daarnaast worden er binnen de universiteit nog diverse andere online modules, trainingen, workshops, zelfhulpprogramma’s en apps aangeboden met betrekking tot studentenwelzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Deze website maakt gebruik van cookies.