Logo Universiteit Leiden.

nl en

Veelgestelde vragen rondom overgang naar wekelijkse verloning per 2 januari 2023

Per 2 januari 2023 gaat JobMotion over van maandverloning naar weekverloning. Dit houdt in dat alle medewerkers die zijn aangesteld via JobMotion vanaf januari per week of per 4 weken betaald zullen krijgen. Deze verandering is noodzakelijk omdat wij in de loop van 2023 overgaan op een nieuw automatiseringssysteem. Wij begrijpen dat deze verandering in werkwijze vragen oproept. Wij zetten daarom de antwoorden op de meest gestelde vragen voor u op een rijtje. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op via: Info@jobmotion.leidenuniv.nl

Veelgestelde vragen opdrachtgevers

De werknemer vult wekelijks een urenbriefje in via de applicatie UBplusOnline. De opdrachtgever accordeert wekelijks de aangeboden uren.

De facturen worden wekelijks vanuit het salarisverwerkingssysteem verstuurd naar de betreffende afdeling van de universiteit, ongeacht of de werknemer wekelijks of 4-wekelijks uitbetaald krijgt.

Alle werknemers krijgen bij indiensttreding de keuze voorgelegd om per week of per 4-weken uitbetaald te krijgen.

Zodra de werknemer de uren heeft aangeboden via UBplusOnline, ontvangt u hierover een e-mail. Omdat de werknemer niet kan worden uitbetaald zonder uw accordering, willen wij u vragen dit zo spoedig mogelijk te doen. De deadline voor het accorderen van urenbriefjes is iedere maandag voor 12.00 uur. Ook indien uw werknemer heeft gekozen voor een 4-wekelijkse betaalfrequentie, willen wij u vragen de uren wekelijks goed te keuren. Mocht u net na het betaalmoment uw goedkeuring geven, dan moet de werknemer wachten tot het eerstvolgende betaalmoment.

Indien de werknemer voor de periode tot en met 31-12-2022 nog openstaande vakantieuren heeft staan, kunnen deze worden nabetaald. U kunt een e-mail sturen met de stand-uren. Wij zullen de openstaande vakantieuren uitbetalen en aan u factureren.

De medewerker dient zich zowel bij zijn/haar leidinggevende als bij JobMotion ziek te melden. De medewerker meldt zich op de eerste ziektedag tussen 08.30 en 10.00 uur ziek bij JobMotion via telefoonnummer: 071-527 7302. De medewerker vult de gemiste uren in op het urenbriefje onder 'ziekte uren'. Deze uren worden door JobMotion uitbetaald (niet gefactureerd). Zodra de medewerker hersteld is, neemt deze direct contact op met JobMotion om zich weer beter te melden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.