Logo Universiteit Leiden.

JobMotion is het interne detacheringsbureau van de Universiteit Leiden.

De Universiteit Leiden heeft zoals alle grote organisaties behoefte aan flexibele arbeidsvormen.
De Universiteit Leiden heeft hiervoor JobMotion B.V. opgericht. Jobmotion neemt tijdelijke arbeidskrachten in dienst en detacheert die vervolgens tegen vergoeding bij de betreffende afdeling van de universiteit.

AL BEKEND MET ONZE FLEXPOOL?

Tijdens een  informele bijeenkomst met de medewerkers uit onze Flexpool, hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt hen kort te interviewen over wat het werken via de Flexpool voor hun heeft kunnen betekenen.

Ook hebben wij een opdrachtgever gevraagd hoe zijn ervaringen zijn met de medewerkers uit onze Pool.

Wij (JobMotion) vinden het fijn om al een paar jaar te ervaren dat deze pool-medewerkers na hun afstuderen door deze werkervaring snel een baan hebben kunnen vinden die goed aansluit op hun gevolgde studie.

Nieuwsgierig of zelfs meer dan dat…..….. bekijk het filmpje!!

Privacy Statement JobMotion B.V.

Ons privacy Statement vind je hier.