Logo Universiteit Leiden.

nl en

Voor werknemers

Informatie over werken bij JobMotion.

 

De Flexpool (only for employees who speak, read and write dutch fluently)

 

JobMotion geeft op deze website en op haar facebook pagina geen melding van openstaande vacatures omdat ze beschikt over een Flexpool. Deze pool bestaat uit masterstudenten, net-afgestudeerde medewerkers maar ook bachelor studenten zijn opgenomen in de pool.

Masterstudenten en net-afgestudeerde medewerkers worden voornamelijk ingezet bij opdrachten waar communicatie en organisatie vaardigheden belangrijk zijn. Maar ook valt te denken aan het opzetten en onderhouden van database en websites, ondersteunen en organiseren van cursussen, administratieve functies en onderzoek ondersteunend functies. Omdat deze opdrachten een werktijdomvang van circa 20 uur per week vereisen, is het noodzakelijk dat deze groep poolmedewerkers 20 uur per week beschikbaar is en minimaal 6 maanden.

Voor de groep bachelor studenten ligt dat wat lager. Wel is het belangrijk dat je minimaal 16 uur per week beschikbaar bent en ook minimaal 6 maanden. Bachelor studenten worden voornamelijk bij de meer uitvoerende opdrachten ingezet zoals omnummeringsprojecten Universiteitsbibliotheek, tellingen en metingen voor de afdeling Vastgoed, bezetting service desk. Maar ook host werkzaamheden tijdens congressen en seminars, het neerzetten van PC’s en verhuisklussen.

Wil je opgenomen worden in de Flexpool, stuur dan je CV met je beschikbaarheid naar vacature@jobmotion.leidenuniv.nl Als je CV “past” op de aanvragen, opdrachten en vacatures en je beschikbaarheid ook voldoende is, nodigen we je uit voor een intakegesprek.


Contactpersonen: Bernadette Janssen en Denice van der Spek
E-mailadres: vacature@jobmotion.leidenuniv.nl 
Telefoonnummers: 071-527 5453 / 071-527 4092

 

SCM Nederlandse studenten

Let op: Je moet student zijn aan de Universiteit Leiden om te kunnen werken als voorlichter / SCM. Heb je al eerder bij Jobmotion of de Universiteit gewerkt, dan kun je niet altijd voor SCM werken. Volg het stroomdiagram om te kijken of dit mogelijk is.   Indien je volgens het stroomdiagram kunt werken voor Jobmotion, vergeet dan niet het werknemersformulier in te vullen als dat nodig is in jouw situatie.    

 

International students (English)

Are you a student at the University of Leiden and did you work for Jobmotion or the University before: See this document to look if you can work. Only for students who already have an employer at the University. Not employees who want to work in the flexpool of Jobmotion.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.