Logo Universiteit Leiden.

nl en

Voor werknemers

Informatie over werken bij JobMotion.

Op zoek naar aanvulling surveillantenpool Den Haag

JobMotion, het interne detacheringbureau van de Universiteit Leiden is per direct op zoek naar aanvulling voor haar surveillantenpool voor locatie Den Haag.
De surveillantenpool bestaat uit medewerkers die binnenkort de AOW-leeftijd bereiken of al hebben bereikt en die het leuk vinden om af en toe te surveilleren bij de tentamens van de Universiteit Leiden.

Wij zoeken mensen woonachtig in Den Haag of directe omgeving, die het leuk vinden om te surveilleren tijdens tentamens. 
De twee hoofdlocaties zijn het Wijnhavengebouw aan de Turfmarkt en Opera Zalencentrum aan de Fruitweg. 

De surveillantenpool wordt met name ingezet voor het toezichthouden tijdens de tentamens van de Universiteit Leiden. 
Het aantal uren dat een surveillant per week werkt, is afhankelijk van de eigen beschikbaarheid en het aanbod aan tentamens. 

Lijkt het je leuk om een paar uurtjes per week onderdeel uit te maken van deze pool, of wil je meer informatie, stuur dan een e-mail naar onderstaand e-mailadres. 
Vermeld hierin je naam, contactgegevens en je geboortedatum. 

Contactpersoon: Kimberley van den Helder 
E-mailadres: post@jobmotion.leidenuniv.nl
Telefoonnummer: 071-527 5011 / b.g.g. 071-527 7279

Ben je zelf niet ge├»nteresseerd maar ken je iemand die mogelijk ge├»nteresseerd is, spread the news!  

De Flexpool (only for employees who speak, read and write dutch fluently)

JobMotion geeft op deze website en op haar facebook pagina geen melding van openstaande vacatures omdat zij beschikt over een omvangrijke Flexpool.
De medewerkers uit deze pool zijn zodanig geselecteerd dat zij de vacatures, aanvragen, opdrachten en kortere klussen binnen de Universiteit kunnen invullen.
Om opgenomen te worden in deze pool dient allereerst een mailtje gezonden te worden naar onderstaand e-mailadres met als bijlage een actuele CV en een indicatie van de beschikbaarheid. Gezien de enorme aantallen sollicitanten naar de Flexpool kunnen we alleen die sollicitaties in behandeling nemen die aan de volgende voorwaarden voldoen: minimaal 20 uur per week (hele dagen, dus geen gebroken uren), minimaal 6 maanden beschikbaar, woonachtig in de omgeving Leiden en Den Haag. Sollicitanten die op zoek zijn naar avond en weekend werk kunnen we ook niet in behandeling nemen.

Een uitnodiging voor een intakegesprek volgt als de Flexpool behoefte heeft aan nieuwe medewerkers en/of de CV aansluit op de vacatures en opdrachten.
Pas na het intakegesprek volgt opname in de pool.

Ook (master)studenten kunnen solliciteren naar de Flexpool, maar moeten ook aan de hierboven vermelden voorwaarden voldoen.

Contactpersoon: Marga Brugman
E-mailadres: vacature@jobmotion.leidenuniv.nl 
Telefoonnummer: 071-527 5453

SCM Nederlandse studenten

Let op: Je moet student zijn aan de Universiteit Leiden om te kunnen werken als voorlichter / SCM. Heb je al eerder bij Jobmotion of de Universiteit gewerkt, dan kun je niet altijd voor SCM werken. Volg het stroomdiagram om te kijken of dit mogelijk is.   Indien je volgens het stroomdiagram kunt werken voor Jobmotion, vergeet dan niet het werknemersformulier in te vullen als dat nodig is in jouw situatie.    

 

International students (English)

Are you a student at the University of Leiden and did you work for Jobmotion or the University before: See this document to look if you can work. Only for students who already have an employer at the University. Not employees who want to work in the flexpool of Jobmotion.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie