Logo Universiteit Leiden.

nl en

Wie zijn wij?

JobMotion is de interne HR-dienstverlener van de Universiteit Leiden voor al haar locaties. Onze core business bestaat uit het bieden van de arbeidsvormen: detachering en payroll voor tijdelijke dienstverbanden. JobMotion werkt op basis van intra-concern.

Wat kunnen wij voor je betekenen?


Payroll

JobMotion verzorgt het juridisch werkgeverschap voor studenten die werkzaam zijn als student assistent O&O, student assistent BV, voorlichter, SCM of ambassadeur. Daarnaast kun je niet-wetenschappelijk en tijdelijk personeel inzetten via JobMotion. Deze medewerkers worden op Payroll-basis aangesteld en uitbetaald via JobMotion. Dit betekent dat wij zorgdragen voor o.a. de betaling van de lonen, de loonadministratie, ziekteverzuim en de pensioenregeling. 

Wil je meer informatie over deze dienstverlening, neem dan contact op met de afdeling Payroll. Wij zijn bereikbaar op 071-527 7220 of via payroll@jobmotion.leidenuniv.nl

Detachering

Studentenrecruitment

Heb je extra ondersteuning nodig en ben je op zoek naar flexibiliteit? Studentenrecruitment zorgt voor extra versterking door studenten die op oproepbasis inzetbaar zijn. Onze consultants verzorgen de werving om de beste medewerker te vinden voor bijvoorbeeld werkzaamheden op de afdeling of voor extra ondersteuning voor een project. Wanneer de student aan het werk gaat, ontvangt deze een detacheringsovereenkomst van JobMotion.

Studentenprojecten

Wanneer er behoefte is aan meerdere studenten voor een tijdelijk project, dan kan er gebruik gemaakt worden van studentenprojecten. Wij beschikken over een groot netwerk aan beschikbare studenten die graag binnen de universiteit aan de slag gaan.

Surveillanten recruitment

Wij verzorgen de planning van surveillanten op de diverse tentamenlocaties. Samen met onze zeer betrokken surveillanten zorgen wij ervoor dat de tentamens goed verlopen. 

Werving & selectie

Ben je op zoek naar een nieuwe collega maar wil je graag het recruitmentproces uit handen geven? Onze consultants detachering staan voor je klaar om nieuwe medewerkers aan te trekken voor jouw afdeling.

Wil je meer informatie over het uitzetten van een vacature of project of ben je op zoek naar een studentenbaan of wil je graag werken als surveillant, neem dan contact op met de afdeling Detachering. Wij zijn bereikbaar op 071-527 4092 of via vacature@jobmotion.leidenuniv.nl

JobMotion hanteert voor al haar medewerkers de CAO Nederlandse Universiteiten.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.