Logo Universiteit Leiden.

nl en

Faculty Rapport

Het doel van dit project is om een duidelijk overzicht te krijgen van duurzaamheidsinspanningen die binnen de faculteiten worden gedaan, evenals het leggen van blijvende verbindingen tussen universiteitsmedewerkers en studenten die bij deze inspanningen betrokken zijn. Het Leiden University Green Office (LUGO) streeft ernaar om een verbindende rol te spelen in dit proces, waarbij het fungeert als een centrale hub van informatie met een overzicht van deze processen.

De motivatie achter het project

Dit project is ontstaan vanuit het besef dat huidige duurzaamheidsinitiatieven versnipperd zijn, waarbij veel deelnemers niet op de hoogte zijn van andere inspanningen binnen de universiteit. We hebben geprobeerd contact te leggen met de meeste van deze initiatieven en andere sleutelfiguren die de overgang naar een duurzame universiteit stimuleren. Deze rapportage vat onze belangrijkste bevindingen samen en dient als leidraad voor iedereen aan de Universiteit Leiden die meer wil weten over de huidige duurzaamheidsbeweging.

Dit rapport is bedoeld als een dynamisch document, voortdurend bijgewerkt en aangevuld door opeenvolgende LUGO-bestuursleden. Het is belangrijk op te merken dat de informatie binnen dit project voornamelijk is verzameld op basis van de kennis en meningen van medewerkers, in plaats van uitsluitend op grondig onderzochte cijfers en feiten.

Met dit project streven we ernaar een langetermijnoplossing te ontwikkelen om initiatieven en belangrijke stakeholders in de komende jaren met elkaar te verbinden.

Als u aanbevelingen heeft voor mensen om mee te praten of als u op de hoogte bent van duurzaamheidsinitiatieven waar we nog niet mee hebben gesproken, let us know!

Deze website maakt gebruik van cookies.