Logo Universiteit Leiden.

nl en

Trainingen op maat

Bij het Academisch Talencentrum bestaat de mogelijkheid om voor praktisch elke taal een Taaltraining op Maat te volgen.

De duur en inhoud van de cursus worden op basis van een intakeformulier en/of intakegesprek geheel afgestemd op uw wensen. De cursussen kunnen individueel worden aangevraagd of in groepsverband. Indien gewenst kan een cursus in-company plaatsvinden.

Vorm

Aan de hand van een intakeformulier en, eventueel, een intakegesprek en een instaptest worden vorm en inhoud van de cursus bepaald. Afhankelijk van de beschikbare tijd kan worden gekozen voor een intensief of semi-intensief programma, overdag en/of in de avond. De trainingen kunnen individueel of in groepsverband gevolgd worden. Indien gewenst kan een cursus in-company plaatsvinden.

Inhoud

Bepalend voor de cursusinhoud is in eerste instantie het instapniveau. Daarnaast wordt gekeken naar de achtergrond en functie van de cursist. Aan de hand van het instapniveau en de functiegerichtheid wordt het lesmateriaal geselecteerd. De taaltraining kan worden toegespitst op mondelinge en/of schriftelijke vaardigheden.

Talen

In principe kan voor elke taal en elk niveau een cursus georganiseerd worden. Naast trainingen in de gangbare moderne vreemde talen hebben wij in het recente verleden o.a. taaltrainingen Arabisch, Chinees, Indonesisch, Japans, Perzisch, Russisch en Swahili georganiseerd.

Taaltrainingen voor loopbaan en beroep

Het ATC verzorgt ook maatwerktrainngen voor Economisch Frans, Juridisch Frans, Financieel Engels en Juridisch Engels.
Voor informatie over specifieke trainingen voor andere talen kunt u contact opnemen met: atc.maatwerk@hum.leidenuniv.nl.

Tarief

Vanaf € 105,- per uur.

Deze website maakt gebruik van cookies.