Logo Universiteit Leiden.

nl en

Bepaal uw instapniveau

Met Europese steun is de online computertoets Dialang ontwikkeld waarmee u uw taalvaardigheidsniveau in een groot aantal Europese talen kunt vaststellen.

De resultaten worden uitgesplitst naar vaardigheid: schrijven, grammatica, woordenschat, taalstructuren, luisteren en lezen waarvan woordenschat, taalstructuren en schrijven de belangrijkste onderdelen zijn om uw instapniveau te bepalen.

De toets duurt ongeveer 1-1,5 uur. Na de toets krijgt u direct de uitslag/feedback. Op basis hiervan kunt u een cursus kiezen.

Deze toets is beschikbaar voor de volgende talen uit ons curriculum: Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Zweeds. Voor overige talen kunt u het beste bij ons op kantoor langskomen om het studiemateriaal in te zien dat wij voor onze cursussen gebruiken.

Voor Engels hebben wij een aparte instaptoets: intake test practical English. De antwoorden zijn inbegrepen, dus u kunt de toets zelf nakijken en de juiste cursus kiezen op basis van uw score.

Voor Nederlands hebben wij aparte instaptoetsen op verschillende niveau's. Hiervoor kunt u bij ons op kantoor langskomen. Dat is mogelijk zonder afspraak, op iedere werkdag tussen 09.30 en 15.00.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie