Logo Universiteit Leiden.

nl en

Kerstlunch voor alle leden

Datum
dinsdag 11 december 2018
Tijd
Bezoekadres
Kasteel Oud-Poelgeest
Poelgeesterweg 1
2341 NM Oegstgeest
Zaal
Koetshuis

Er bestond een jarenlange traditie dat de VROLEC rond de Kerst een feestelijke kerstlunch organiseerde voor haar leden. Nu VROLEC en HOLEC zijn opgegaan in ProParte, is het vanzelfsprekend hiervoor alle leden van ProParte uit te nodigen.

Een te verwachten groter aantal deelnemers impliceerde dat we moesten omzien naar een nieuwe locatie. Die hebben we gevonden in het Koetshuis van Kasteel Oud-Poelgeest. U kunt een heerlijke buffetlunch verwachten met zowel koude als warme gerechten. Deze iets andere opzet maakt het mogelijk om meer flexibel te zijn tijdens de lunch.

Wij hopen het merendeel van de oorspronkelijke kerstlunch deelnemers te verwelkomen, samen met partners en overige ProParte leden om zo het jaar 2018 feestelijk af te sluiten.

Foto van het koetshuis van Kasteel Oudpoelgeest

Kosten en aanmelden

35 euro p.p., incl. welkomstdrankje en een glaasje wijn bij het eten, koffie/thee, water. Maak dit bedrag s.v.p. vóór 1 december over naar:

NL16 INGB 0000112931 t.n.v. ProParte o.v.v. kerstlunch en uw naam. De betaling is tevens uw aanmelding. Maximaal aantal deelnemers 50.

Dieetwensen?

Bent u vegetariër of heeft u andere dieetwensen? Geef het vóór 1 december door aan het secretariaat: proparte.leiden@gmail.com.

Bereikbaarheid

Het Koetshuis is bereikbaar met bus 50 (halte Abtspoelweg). Er is voldoende parkeergelegenheid.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie