Logo Universiteit Leiden.

nl en

Nieuwe seminar-reeks

Wil je onderzoeksideeën en nieuwe publicaties in informele setting met vakgenoten bespreken? Meld je dan aan voor deze nieuwe seminar-reeks! Elke laatste woensdag van de maand komen we samen, afwisselend op locatie en online. De eerste bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 26 oktober van 16:00 tot 18:00 in Utrecht. Lees hieronder verder en meld je aan via ozsmed@hum.leidenuniv.nl!

Vanaf oktober organiseert de Onderzoekschool Mediëvistiek een seminar-reeks voor zijn leden. Iedere laatste woensdag van de maand komen wij samen om onderzoeksideeën in informele setting te bespreken. De bijeenkomsten zijn afwisselend op locatie en online; de eerste bijeenkomst vindt plaats op locatie en daarna twee keer online. Zowel nieuwe als gevestigde onderzoekers zijn welkom.

Iedere sessie wordt geleid door een (of meer) van de deelnemers. Het onderwerp van de bijeenkomst ligt ook in handen van de deelnemers. De te bespreken literatuur wordt steeds uiterlijk een week van tevoren met de groep gedeeld.

De eerste sessie is in handen van Ivo Wolsing (Universiteit Leiden), die een boekvoorstel zal pitchen. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op woensdag 26 oktober van 16:00 tot 18:00 (met na afloop een borrel) in Utrecht. Aanmelden kan via ozsmed@hum.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.