Logo Universiteit Leiden.

nl en

Politiek & Bestuur

Alles met betrekking tot politiek, bestuur en communicatie valt samen in dit domein.

Nieuw

 Masterclass Politieke Stijl

Door moderne media staan personen en hun emoties centraler in de politiek. Toch proberen we politici nog steeds te begrijpen vanuit logica waar ideeën centraal staan. Dat wringt. Ga aan de slag met het archetypemodel voor politieke stijl, waar ideeën verbonden zijn aan personen en emoties, voor handvatten om adequaat te kunnen acteren in de hedendaagse politieke omgeving. 

Schrijf je in >>

 Academie voor de Rechtsstaat

Ga aan de slag om kennis en diepgaand inzicht in de beginselen van de rechtsstaat en hun werking in de praktijk te krijgen. De democratische rechtsstaat staat onder druk en om de weerbaarheid te vergroten is een diepgaand inzicht in de beginselen van de rechtsstaat en hun werking in de praktijk noodzakelijk. Na deze cursus heb je een stevige basis in de grondbeginselen van de democratische rechtsstaat met betrekking tot openbaar bestuur.

Meld je aan >>

 Public Affairs

Als deelnemer voor de bekende Public Affairs basis- en verdiepingsleergang wordt de verbinding tussen de politieke en maatschappelijke omgeving gelegd en krijg je inzicht in politieke en bestuurlijke processen.

Meld je aan voor de basiscursus
Meld je aan voor de verdiepingscursus

 Communicatie

Communicatie is een belangrijk onderdeel van Politiek en Bestuur. In trainingen en cursussen wordt aandacht geschonken aan bijvoorbeeld persvoorlichting en communicatie in tijden van crises.

Bekijk de Vaktraining Persvoorlichting
Bekijk de cursus Crisiscommunicatie

Bekijk ook de masterclass (diversiteit & inclusie) inclusieve communicatie

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Politiek & Bestuur nieuwsbrief

Inschrijven
Deze website maakt gebruik van cookies.