Logo Universiteit Leiden.

Leiden Certified Public Manager® Program

Het Centre for Professional Learning van de Universiteit Leiden heeft in 2018 de exclusieve licentie in Europa verworven van het van oorsprong Amerikaanse Certified Public Manager® Program. Dit programma wordt uitgevoerd in samenwerking met partners in Europa. De voertaal van dit programma is Engels.

Het Certified Public Manager® Program (CPM) staat voor grensoverstijgend leiderschap: het over de grenzen van de eigen organisatie, sector en zelfs land denken en handelen. Het programma richt zich op change agents en change makers en is bedoeld voor ervaren en ambitieuze managers in de publieke sector, die binnen hun eigen organisaties en met hun organisaties het verschil kunnen maken en verandering mee vorm kunnen geven.  De weerbarstige praktijk vormt het uitgangspunt, voor het leren van de deelnemers en voor de doorvertaling van de opbrengst van het programma naar de strategische opgaven voor de organisatie. In het CPM Program kunnen de deelnemers putten uit een schat aan ervaring vanuit het CPM netwerk in de V.S. en van onze Europese partners. Wij werken in het programma onder andere samen met: University Complutense in Madrid, Kaunas University of Technology in Litouwen en Manchester University in UK.

Het Leiden CPM Program zet een nieuwe standaard voor de publieke sector:

• Een internationaal erkend diploma en de titel Certified Public Manager®;
  • Beproefd Amerikaans concept, vertaald naar de Europese context;
  • Biedt deelnemers en hun organisaties nieuwe antwoorden op actuele dilemma’s in de praktijk;
  • Toegang tot een actief, invloedrijk netwerk van ervaren publieke managers en organisaties in verandering
  • In exclusieve licentie Universiteit Leiden;
  • Samen met toonaangevende partners in Europa.

Meer informatie over het CPM Program vindt u in de brochure.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.