Logo Universiteit Leiden.

nl en

Communicatie

Impact maken met communicatie – dat is het doel van al onze communicatieopleidingen.

Of het nu gaat om storytelling, crisiscommunicatie of het vertalen van specialistische vakkennis naar gewonemensentaal; het gaat erom dat je boodschap écht aankomt bij de ontvanger. De communicatieopleidingen van het Centre for Professional Learning richten zich op uiteenlopende doelen, maar één ding hebben ze gemeen: ze zorgen ervoor dat jij dat doel weet te bereiken.

  • Inclusieve en interculturele communicatie: Hoe zorg je ervoor dat jouw manier van communiceren alle mensen aanspreekt, en niet alleen traditionele doelgroepen? Hoe maak je communicatie inclusief? Hoe spreek je mensen van diverse achtergronden aan?
  • Crisiscommunicatie: Hoe communiceer je effectief in tijden van crisis? Hoe kunnen organisaties draagvlak creëren en behouden? Wat is de impact van crisiscommunicatie op hun reputatie? Hoe blijven crisisactoren aangehaakt bij de opvattingen in de buitenwereld?
  • Van Kennis naar Clicks: Hoe deel je je specialistische vakkennis met een breder publiek? Hoe schrijf je sterke en leesbare teksten die toch hun nuance behouden?
  • Van Invloed naar Impact: Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap voor de politiek echt bekijft. Zodat de politiek en media niet alleen openstaan voor jouw verhaal, maar zich er zelf hard voor gaan maken.
Deze website maakt gebruik van cookies.