Logo Universiteit Leiden.

nl en

De universiteit als gemeenschap: feit, fictie of droom?

Datum
maandag 10 juni 2024
Tijd
Bezoekadres
Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden
Zaal
5A37

Interfacultaire Lunch

Tijdens deze interfacultaire lunch, georganiseerd door de Young Academy Leiden, willen we een discussie openen en  gedachten verzamelen over het concept van de universiteit als gemeenschap, of gemeenschappen binnen de universiteit. We bespreken huidige ervaringen, maar ook wensen en ideeën voor wellicht een hechtere gemeenschap binnen de universiteit. Naast wat hopelijk een stimulerend gesprek zal zijn, voorzien wij u ook van een lunch om onze fysieke zelf op gang te houden. Zie je daar!

Je kan je aanmelden door de onderstaande link aan te klikken:

https://forms.office.com/e/kWuepCV3kL

 

Deze website maakt gebruik van cookies.