Logo Universiteit Leiden.

nl en

Over het portfolio

Deelnemers aan een Learning My Way programma kunnen via learningmyway.nl het portfolio bereiken via beveiligde single-sign on. Ook na het afronden van je studie blijft je portfolio toegankelijk.

Doel van het online portfolio

Je Online Learning My Way systeem heeft meerdere functies:

  • Voorbereiding en vastleggen. Voorafgaand aan- en tijdens je LMW-traject ontvang je uitnodigingen om voorbereidend werk te doen voor je LMW-seminars en workshops met na afloop verzoeken om de oogst van deze seminars te uploaden.
  • Kennisbank. Het biedt kennis-videoclips, een modulair handboek en links naar studiemateriaal dat de LMW-cursussen en seminars ondersteunt.
  • Online geheugen. Het slaat veilig de voortgang op van je ontwikkeling over de tijd. Die gegevens worden te allen tijde vertrouwelijk behandeld. De toegang is beperkt tot de begeleidingsstaf van het LMW die met jou persoonlijk samenwerkt. Dit betekent dat docenten van je opleiding geen toegang hebben tot je gegevens. Je kunt er uiteraard zelf altijd voor kiezen om onderdelen te delen met anderen (bijvoorbeeld door de meegeleverde pdf-bestanden uit te printen).
  • Voortgangsmonitor. Je LMW Online-systeem bevat tools en inzichtgrafieken om te helpen reflecteren op je ontwikkelpad. Zo bouw je moeiteloos een tijdlijn van de voortgang van je eigen drijfveren, talent en competenties.

LMW 2.0 online system

Het online LMW 2.0 systeem is web- gebaseerd en bereikbaar langs verschillende wegen (Smartphone/PC/Apple etc.). Het is AVG veilig, werkt met secure single-sign on (SSO) en is meertalig (momenteel Nederlands en Engels. Het systeem is niet-commercieel (software is eigendom van de universiteit).

Learning My Way dashboard
Het Learning My Way dashboard

Hoe werkt het?

Vanaf PC, smartphone of ander internet-verbonden apparaat heb je toegang je LMW-onlineportfolio en kun je er gemakkelijk mee werken Je logt eenvoudig in via SURFconext: de gedeelde ICT-inlogservice van Nederlandse hoger onderwijsinstellingen. Ga naar learningmyway.nl om in te loggen met de inloggegevens van je instellingsaccount, of eduID.

Deze website maakt gebruik van cookies.