Logo Universiteit Leiden.

nl en

Duurzaamheidsnetwerk

Het Leiden University Sustainability Network is het platform voor medewerkers van de Universiteit Leiden om hun inspanningen te bundelen en elkaar te ondersteunen bij het verduurzamen van onze universiteit.

Medewerkers kunnen ideeën aandragen voor een duurzamere Universiteit Leiden op het gebied van campusfaciliteiten, onderwijs en onderzoek. Ze kunnen ook contact opnemen met collega's om hun netwerk op te bouwen, samenwerkingen aan te gaan en duurzaamheidsgerelateerde werkupdates te delen. Het netwerk bevindt zich op Microsoft Teams.

Het Duurzaamheidsnetwerk staat open voor alle medewerkers en medezeggenschapsleden die beroepsmatig of persoonlijk bezig zijn met of geïnteresseerd zijn in duurzaamheid. Zowel wetenschappelijk als ondersteunend personeel is welkom.

Hoe word ik lid van het Duurzaamheidsnetwerk?

Klik op de volgende link of op de banner aan uw rechterkant om lid te worden van het Sustainability Network. Dit duurt minder dan een minuut.

Ik ben student – ​​kan ik ook lid worden?

Het Duurzaamheidsnetwerk is bedoeld voor medewerkers van de Universiteit Leiden. We maken uitzonderingen voor studenten die deel uitmaken van een opleidingscommissie, faculteitsraad of universiteitsraad en voor beoordelaars. In andere gevallen kunt u contact opnemen met Lara Wille om uw motivatie om lid te worden toe te lichten.

Ik ben niet professioneel bezig met duurzaamheid, kan ik toch meedoen?

Ja. We verwelkomen ook ideeën vanuit nieuwe invalshoeken en willen alle medewerkers van de Universiteit Leiden betrekken bij het verduurzamen van de universiteit.

Ik wil graag meer weten over dit initiatief. Met wie kan ik contact opnemen?

Het Duurzaamheidsnetwerk is een initiatief van Leiden University Green Office en ondersteund door het Centre for Innovation. Voor vragen kunt u contact opnemen met LUGO.

Wat is Leiden University Green Office?

The Green Office (LUGO) is de duurzaamheidsafdeling van de Universiteit Leiden. LUGO werkt aan de verduurzaming van de Universiteit Leiden op het gebied van onderwijs, onderzoek en campusfaciliteiten en bevordert een cultuur van duurzaamheid in de universitaire gemeenschap. U kunt ons volgen op LinkedIn en Twitter.

Deze website maakt gebruik van cookies.