Logo Universiteit Leiden.

nl en

Duurzaamheidsnetwerk

Het Leiden University Sustainability Network is het platform voor medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden om hun inspanningen te bundelen en elkaar te ondersteunen bij het verduurzamen van onze universiteit.

Medewerkers en studenten kunnen ideeën aandragen voor een duurzamere Universiteit Leiden op het gebied van campusfaciliteiten, onderwijs en onderzoek. Ze kunnen ook contact opnemen met collega's of studenten om hun netwerk op te bouwen, samenwerkingen aan te gaan en duurzaamheidsgerelateerde updates te delen. Het netwerk bevindt zich op Microsoft Teams.

Het Duurzaamheidsnetwerk staat open voor alle medewerkers, studenten en medezeggenschapsleden die beroepsmatig of persoonlijk bezig zijn met of geïnteresseerd zijn in duurzaamheid.

Hoe word ik lid van het Duurzaamheidsnetwerk?

Klik hier of op de banner aan de rechterkant om lid te worden van het Sustainability Network. Lid worden is gratis en duurt doorgaans slechts enkele minuten.

Ik ben student – ​​kan ik ook lid worden?

Het Duurzaamheidsnetwerk is open voor medewerkers en studenten! Wij moedigen studenten aan om lid te worden: Klik hier of op de banner aan de rechterkant om lid te worden!

Ik ben niet bezig met duurzaamheid, kan ik toch meedoen?

Ja. We verwelkomen ook ideeën vanuit nieuwe invalshoeken en willen alle medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden betrekken bij het verduurzamen van de universiteit.

Ik wil graag meer weten over dit initiatief. Met wie kan ik contact opnemen?

Het Duurzaamheidsnetwerk is een initiatief van Leiden University Green Office (LUGO) en wordt ondersteund door het Leiden Learning & Innovation Centre (LLInC). Voor vragen kun je contact opnemen met LUGO.

Wat is het Leiden University Green Office?

The Green Office (LUGO) is de duurzaamheidsafdeling van de Universiteit Leiden. LUGO werkt aan de verduurzaming van de Universiteit Leiden op het gebied van onderwijs, onderzoek en campusfaciliteiten en bevordert een cultuur van duurzaamheid in de universitaire gemeenschap. Je kunt ons volgen op Instagram, Facebook en/of LinkedIn

Deze website maakt gebruik van cookies.