Logo Universiteit Leiden.

nl en

Deelnemen

Dankjewel voor je interesse in het Empower your PhD project. In totaal zullen 180 promovendi deelnemen aan dit onderzoek als onderdeel van het PhD-trainingsprogramma. De inschrijving voor deelname is gestart en vanaf oktober zullen de eerste deelnemers starten met het traject.

Doe je mee?

Als deelnemer: 

  • leer je je bewust te worden van je eigen waarden en drijfveren;
  • word je aangemoedigd proactief met je loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan;
  • werk je aan je carrièrecompetenties

Als deelnemer krijg je één van de drie interventies:

  1. Zelfevaluatie-tool
  2. Zelfevaluatie-tool + persoonlijke coaching
  3. Zelfevaluatie-tool + groepsintervisie

Je vult twee keer een enquête in:

  1. De eerste keer bij de start 
  2. De tweede keer zes maanden na de start

Met deze enquêtes kunnen we de effecten van de interventies op carrierecomptenties en werkgerelateerde welbevinden in kaart brengen. Aan de hand van de resultaten kunnen wij advies geven aan de universiteit hoe het aanbod voor promovendi te verbeteren.

Tijdsbesteding

De deelname aan dit project is kostenloos voor promovendi. Werken aan je ontwikkeling is een investering in jezelf en kost uiteraard tijd. Daarom ontvangt elke deelnemer na afronding van dit project een certificaat voor Transferable Skills dat overeenkomt met 15 uur aan tijdsbesteding.

Ik heb interesse in deelname

Als je het formulier invult via onderstaande knop, ontvang je vrijblijvend een uitgebreide informatiebrief. Als je nog vragen hebt, kan je dat ook aangeven. Dan wordt er contact met je opgenomen.

Aanmelden
Deze website maakt gebruik van cookies.