Universiteit Leiden

nl en

LUBEC: Leids Universitair Behandel- en Expertise Centrum

Waar diagnostiek en behandeling hand in hand gaan met wetenschappelijk onderzoek, academisch onderwijs en post-masteropleidingen.

Het LUBEC biedt diagnostiek en behandeling aan:

Het Leids Behandel- en Expertise Centrum biedt daarnaast second opinion-onderzoek en consultatie voor de huisarts, medisch specialist, het wijkteam, school psycholoog en anderen.

Na aanmelding wordt eerst beoordeeld of de hulpvraag aansluit bij ons hulpaanbod. Indien dat niet het geval is, zullen wij u zo goed mogelijk doorverwijzen.

-----------------------

Coronavirus: onze richtlijnen

Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan heeft het LUBEC maatregelen getroffen om de gezondheid van cliënten en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen.

Wat betekent dit?

  • Alle afspraken met cliënten worden uitgesteld tot na 6 april, tenzij er een reden is waarom dit echt niet verantwoord is. Vanuit het LUBEC wordt contact opgenomen met alle cliënten die de komende weken een afspraak hebben om de afspraken aan te passen.

  • Alle medewerkers werken in principe vanuit huis, vergaderingen en overleggen zijn uitgesteld tot na 6 april, alleen op afstand is er overleg via skype, app of telefoon

  • Medewerkers zijn eventueel te bereiken via het secretariaat

  • Ons secretariaat is bereikbaar via mail en telefoon tussen 9 en 17 uur; om drukte te voorkomen verzoeken wij u om uw vragen en berichten bij voorkeur via de mail aan ons te sturen

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.