Universiteit Leiden

nl en

LUBEC: Leids Universitair Behandel- en Expertise Centrum

Waar diagnostiek en behandeling hand in hand gaan met wetenschappelijk onderzoek, academisch onderwijs en post-masteropleidingen.

Het LUBEC biedt diagnostiek en behandeling aan:

Het Leids Behandel- en Expertise Centrum biedt daarnaast second opinion-onderzoek en consultatie voor de huisarts, medisch specialist, het wijkteam, school psycholoog en anderen.

Na aanmelding wordt eerst beoordeeld of de hulpvraag aansluit bij ons hulpaanbod. Indien dat niet het geval is, zullen wij u zo goed mogelijk doorverwijzen.

-----------------------

Maatregelen n.a.v. het corona virus

In verband met het corona virus hanteren we op het LUBEC verschillende beschermende maatregelen om onze hulpverlening zo veilig mogelijk te kunnen uitvoeren.

Waar mogelijk maken we bij afspraken gebruik van (beeld)bellen.

Indien het noodzakelijk is om elkaar op het LUBEC te spreken, dan treffen wij maatregelen waardoor dat veilig kan. U wordt hierover voorafgaand aan de afspraak geïnformeerd.

Intussen zijn wij, zoals u gewend bent, per telefoon en per e-mail bereikbaar.    

Afspraken LUBEC Ambulatorium en RIVM-richtlijnen (15 oktober 2020)

De adviezen van het RIVM gelden ook binnen het gebouw en de ruimtes van het LUBEC Ambulatorium.

  • Kom niet als u of uw kind klachten heeft zoals koorts, hoesten of niezen en laat dit weten aan het secretariaat.
  • Was voor en na de afspraak uw handen goed met zeep en desinfecteer uw handen bij binnenkomst in het LUBEC (dit geldt ook voor uw kind).
  • Als u toch een keer moet hoesten of niezen, doe dit dan in een papieren zakdoekje of in uw elleboog. Houd altijd 1,5 meter afstand tot anderen.
  • De afspraken met u of met uw kind vinden plaats in een ruimte die groot genoeg is voor alle betrokken om 1,5 meter afstand tot elkaar te kunnen houden.
  • Wij verzoeken u dringend een mondkapje te dragen in de wachtruimte en in de gangen, dit geldt voor iedereen ouder dan 12 jaar. Zodra u in de behandelruimte heeft plaatsgenomen, kunt u het mondkapje afdoen.

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.