Logo Universiteit Leiden.

nl en

Wat HOVO zijn docenten kan bieden

Docenten van HOVO ontvangen een honorarium per college-uur. Verder zijn reiskostenvergoedingen en een kleine onkostenvergoeding mogelijk. Voor de bedragen en voorwaarden kunt u zich richten tot de coördinator.

HOVO kan geen parkeerplaats garanderen bij de diverse gebouwen van de universiteit. Bij de meeste gebouwen is een parkeerterrein waar u met behulp van uw betaalpas kunt parkeren. Lees voor de route en parkeermogelijkheden de informatie aan deelnemers waarvan u ook een exemplaar ontvangt.

U kunt de kosten hiervoor bij HOVO terugvragen op het declaratieformulier dat u ontvangt even voor aanvang van de collegereeks die u geeft.

Sommige collegezalen (bijvoorbeeld die in het Wijnhavengebouw in Den Haag) zijn alleen toegankelijk met behulp van een LU-card. HOVO zal dit voor u regelen wanneer uw college in een van die zalen plaats gaat vinden.

Wanneer u dat wilt kan HOVO voor u een ULCN-account aanvragen waarmee u een LU-card kunt aanvragen zodat u gebruik kunt maken van de UniversiteitsBibliotheken Leiden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.