Logo Universiteit Leiden.

nl en

LUGO Discussie: Duurzaamheid binnen Universiteit Leiden

Wil jij input geven over het thema duurzaamheid in het nieuwe Strategisch Plan van de Universiteit Leiden? Meld je aan voor LUGO's discussiebijeenkomst! 

Op 28 juni organiseert LUGO van 11:00 tot 12:00 een online discussiebijeenkomst over duurzaamheid in het onderwijs, de bedrijfsvoering en het onderzoek binnen de Universiteit Leiden. We nodigen je uit om mee te denken over deze onderwerpen en een bijdrage te leveren aan het nieuwe Strategisch plan! In het nieuwe Strategisch Plan van de universiteit is het belangrijk dat alle stemmen gehoord worden, met name die van studenten.  Het Strategisch Plan dient als richtgeving voor de beleidskeuzes van de aankomende jaren om bestaande processen toekomstbestendig te maken. De input die studenten leveren is niet alleen waardevol voor de schrijvers van het Strategisch Plan, het helpt LUGO daarnaast ook met het opzetten van projecten op basis van jullie ideeën. 

De discussiethema's tijdens de bijeenkomst gaan over duurzaamheid binnen de faculteit waar jij studeert,  de CO2-compensatie van je exchange en het gebruiken van groene labels in cafés. Wil je meer onderwijs gerelateerd aan duurzaamheid, of wil je dat je exchange kosten gecompenseerd worden als je met de trein reist? Tune in, en draag je steentje bij aan een toekomstbestendige universiteit!

Meld je hier aan!

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Stel ze via outreach@lugo.leidenuniv.nl 

Deze website maakt gebruik van cookies.