Universiteit Leiden

nl en

Wiskunde en Natuurwetenschappen

Publicaties

Een overzicht van publicaties binnen de faculteit.

Wetenschappelijk boeken voor een breder publiek, proefschriften, studentenmagazines, opleidingsbrochures, strategische documenten.

 

Wetenschappelijke publicaties

Boeken

Wetenschappelijke boeken, geschreven door onderzoekers van de faculteit.

Lees meer

Proefschriften

Een overzicht van de proefschriften die jaarlijks worden genomineerd voor de C.J. Kokprijs.

Lees meer

 

Onderwijsbrochures

Bachelorbrochures

Vind een overzicht van de brochures van de bacheloropleidingen van de faculteit. Vraag een brochure aan per post of om te downloaden.

Lees meer

Masterflyers

Vind een overzicht van de flyers van de masteropleidingen van de faculteit. Vraag een flyer aan per post of om te downloaden.

Lees meer

Graduate School brochure

In de Graduate School brochure is informatie opgenomen over onze promotietrajecten bij Research Schools en onderzoeksinstituten.

Lees meer

De alumni vertellen

In de alumniboekjes vertellen onze oud-studenten waar zij terecht zijn gekomen na hun studie, over hun huidige baan en ervaringen.

Lees meer

 

Tijdschriften

Origin

Origin is het facultaire magazine voor en door de opleidingen Bio-Farmaceutische Wetenschappen, Biologie, Life Science & Technology en Molecular Science & Technology.

Lees meer

Eureka!

Eureka! is het facultaire magazine voor en door de opleidingen Natuurkunde, Sterrenkunde, Wiskunde en Informatica. Het wordt gemaakt in samenwerking met studievereniging De Leidsche Flesch.

Lees meer

 

Jaarlijks

Waar wij trots op zijn

Jaarlijks verschijnt het boekje 'Waar wij trots op zijn'. Hierin staan de meest prominente onderzoekers en winnaars van belangrijke prijzen en subsidies op een rij.

Lees meer