Universiteit Leiden

nl en

Nieuwbouw Gorlaeus

Verhuizing 1e fase

In 2016 is het 1e deel van het nieuwe gebouw van de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen in gebruik genomen.

Coördinatie

De verhuizing wordt per groep gecoördineerd door de instituutsmanager, ondersteund door een verhuiscoördinator. 

Per groep verhuizen

Er wordt groepsgewijs en gefaseerd verhuisd naar de nieuwe locatie. De duur van de verhuizing is afhankelijk van de complexiteit van de groep. 

In- en uitpakken

Er wordt verhuisd volgens de instructie van uw insituutsmanager. In de meeste gevallen wordt van u verwacht dat u zelf de losse spullen inpakt en uitpakt. Enkele dagen voordat u verhuist, levert de verhuizer het benodigde verpakkingsmateriaal. Bijzondere, grote en breekbare objecten krijgen een speciale behandeling. Uw verhuiscoördinator weet hierover de details.

Meubilair

LIC en LION (ELD en FMD) nemen bestaand kantoormeubilair mee. Overige onderdelen die verhuizen, krijgen een standaard pakket aan meubilair. In dit geval gaat er geen oud meubilair mee naar de nieuwbouw.  

Niet alles kan mee

De nieuwe ruimten zijn bemeten volgens de universitaire huisvestingsnormen. Dat betekent in veel gevallen dat uw nieuwe werkruimte wat kleiner is dan nu het geval is. Houd daar vooraf rekening mee.

Verhuisplanning

Een overzicht met nieuwe locaties en startdata van de verhuizing vindt u per onderdeel dat verhuist, in het navigatiemenu links op deze pagina. Meer details vindt u in het verhuisschema en de plattegrond