Logo Universiteit Leiden.

Inschrijving gestart!

U kunt nu inschrijven voor cursussen die begin 2019 van start gaan. We bieden ook een aantal cursussen in Den Haag aan.

Op 15 januari gaat -bij voldoende deelname- de semi-intensieve cursus Engels 4 van start, 4 weken 3 lessen per week.

En vanaf 11 februari de reguliere taalcursussen: twaalf weken lang één les per week.

Medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden mogen zich ook inschrijven voor cursussen in Den Haag. We bieden Chinees 1, Japans 1 en 2, Frans 1 en 2 en Spaans 1 en 2 aan.

U kunt online inschrijven of aan de balie van het Academisch Talencentrum.
Kijk onder 'Taalcursussen' voor meer informatie per taal.

Voordat u zich inschrijft, moet u in veel gevallen een instaptoets afleggen. U kunt de instaptoets (zonder afspraak) maken bij het Academisch Talencentrum.

In de volgende gevallen is het afleggen van een instaptoets niet nodig:

• voor een beginnerscursus
  • als u in het verleden bij het Academisch Talencentrum de voorgaande cursus met succes hebt afgerond.