Logo Universiteit Leiden.

nl en

Practical English Pronunciation

Taal
Engels
Doelgroep
Extern
Medewerkers
Studenten
Startniveau
B2
Doelniveau
B2
Startdata
Februari/September
Instructietaal
Engels
Tijdig inschrijven
U wordt aangeraden zich tijdig in te schrijven. Een week voor de start van de cursus wordt op basis van het aantal inschrijvingen besloten of een cursus door kan gaan.

Cursusbeschrijving

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zijn uitspraak van het Engels wil verbeteren. We zullen in kleine groepen (of individueel, indien nodig) de lastigste klanken van het Engels oefenen. Er zal ook aandacht worden besteed aan intonatie en klemtoon in het Engels en aan de relatie tussen klank en spelling. De cursus is praktisch van opzet. Deelnemers hebben geen voorkennis van fonetiek nodig.

Maatwerk en in-company trainging

Deze cursus kan ook worden aangeboden in de vorm van een maatwerk of in-company training, voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze maatwerk afdeling.

Cursusmateriaal

Deelnemers krijgen tijdens de bijeenkomsten hand-outs van de docent.

Doelgroep en toelatingseisen

De cursus is bedoeld voor hoger opgeleide volwassenen, zowel studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden als belangstellenden die geen relatie met de Universiteit Leiden hebben. De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Engels. Het vereiste algemene taalvaardigheidsniveau Engels is B2 of hoger. U wordt nadrukkelijk geadviseerd de instaptoets af te leggen om te bepalen welke cursus aansluit op uw niveau. Dit kan gemakkelijk thuis via de online niveaubepalingstoets. Bij twijfel over het juiste niveau kunt u contact met ons opnemen: 071 - 527 2332 / talencentrum@hum.leidenuniv.nl.

Overige informatie

  • Het maximaal aantal deelnemers voor deze cursus is 16.
  • De studielast van deze cursus bedraagt 56 uur. Op verzoek kan een Verklaring studielast worden uitgereikt. De student dient zelf te informeren bij zijn/haar opleiding of deelname kan worden omgezet in studiepunten.
  • Vakantieperiodes staan vermeld op de jaarplanning van het Academisch Talencentrum.
  • Wanneer er onverhoopt lessen gedurende de cursus uitvallen, zullen deze aan het einde van de reeks worden ingehaald. Houdt u er rekening mee dat in dit geval de cursus een week later eindigt.
  • Het niveau van de cursus wordt aangeduid in termen van het Common European Framework of Reference for Languages.
Deze website maakt gebruik van cookies.