Logo Universiteit Leiden.

nl en

HIIT

HIIT staat voor High Intensity Interval Training, een term die we de laatste tijd steeds vaker in de fitness tegenkomen. High Intensity Interval Training of HIIT, is een circuit gebaseerde high energy mix van cardio- en krachtoefeningen. Wetenschappelijk is bewezen dat dit een van de meest effectieve trainingen is die je kunt doen voor het verkrijgen van spieren terwijl je vet verbrandt. HIIT bij The Buzz bestaat uit 4 rondes van 10 oefeningen.

High Intensity Interval Training

Deze les in de fitnesszaal van het USC is een echte “killer”. Dat komt door de intensieve blokken van kracht- en cardio oefeningen die met elkaar afgewisseld worden.

Ben je op zoek naar een training met een hoog “fun en burn”gehalte, schrijf je dan tijdig in, want per les zijn er maximaal 10 plekken beschikbaar.

LET OP : Schijf je je in en kom je niet opdagen zonder je af te melden dan rekenen we hier een boete van €1,- voor. Deze boete wordt geparkeerd op je abonnement. Zolang de boete niet betaald is kun je geen gebruik maken van de faciliteiten van het USC. Als je je netjes van tevoren (minimaal 30 minuten) afmeldt rekenen we natuurlijk geen boete.

HIIT

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.
Deze website maakt gebruik van cookies.