Logo Universiteit Leiden.

nl en

Fitness

The Buzz is ingericht met het nieuwste van het nieuwste op fitness gebied, de eGym. Samen met de functional training mogelijkheden, losse gewichten en de cardio apparatuur bieden we een volledig fitness concept.

eGym

eGym is de beste manier om je persoonlijke trainingsdoelen snel en met plezier te behalen. We starten met een intake gesprek waar de fitness instructeur de apparaten helemaal voor jou instelt. Zodra dat gedaan is passen de instellingen zich automatisch aan aan de hand van je vooruitgang. Er zijn vijf trainingsprogramma's: General Fitness, Performance, Body Shaping, Vet Verbranding en Spieropbouw.

De technologie achter de apparaten zorgt ervoor dat je je verder blijft ontwikkelen en het maakt van de training elke keer weer een uitdaging. De fitness instructeur houdt je voortgang in de gaten en is altijd aanwezig voor ondersteuning.

En een complete workout kost slechts 30 minuten!

HIIT-Circuittraining

HIIT staat voor High Intensity Interval Training, een term die we de laatste tijd steeds vaker in de fitness tegenkomen.

In een groep van maximaal 10 personen word je gedurende een 45 minuten gemotiveerd om het maximale uit jouw les te halen. De les bevat afwisselend cardio en kracht elementen.

Cardio apparatuur

Op het gebied van cardio bieden we de meest moderne apparatuur. Zo zijn de meeste cardioapparaten voorzien van tv en internetmogelijkheden en kunnen ook hier de trainingsresultaten worden gekoppeld aan een app. Verder hebben we onder andere de s-drive en s-force van matrix fitness.

Benodigdheden Om te kunnen fitnessen dien je in het bezit te zijn van een geldig sportabonnement. Het meenemen van een handdoek is verplicht. Handdoek vergeten? Huur er dan één bij de frontoffice van het USC. Vergeet daarnaast niet om geschikte sportkleding en een bidon met water mee te nemen.
eGym bracelet en intake Om gebruik te kunnen maken van de egym moet er een intake worden gevolgd. Dit gebeurt op afspraak en zal ongeveer een half uur duren. Hier krijg je een siliconen bracelet met RFID (gratis) die je nodig hebt om jouw gegevens waar dan ook ter wereld te koppelen aan de egym apparatuur.
Deze website maakt gebruik van cookies.