Logo Universiteit Leiden.

nl en

Club Yoga

CLUB YOGA is een combinatie van Yoga, Tai Chi en Pilates, waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte.

Belangrijk hierbij zijn een gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig gestructureerde series van stretches, bewegingen en houdingen op muziek. Er zit een mooie opbouw in de les. We beginnen altijd met een eenvoudige, vloeiende Tai Chi beweging om de dag achter je te laten of de dag goed mee te beginnen. Daarna volgen een aantal yoga- en pilates oefeningen en de les eindigt altijd met ongeveer 10 minuten meditatie. CLUB YOGA wisselt elke drie maanden van choreografie en muziek. Gedurende 3 maanden doe je dus altijd precies dezelfde les, waardoor je de oefeningen goed eigen kunt maken en kunt ‘groeien’ in de les. Overal op de wereld waar CLUB YOGA gegeven wordt, draait hetzelfde programma.

ClubJoy Yoga

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

ClubJoy Yoga® is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga® biedt de oplossing.

Deze website maakt gebruik van cookies.