Logo Universiteit Leiden.

nl en

Boksen

Boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. De edele sport boksen is één van de oudste sporten van de moderne Olympische Spelen en geniet juist de laatste jaren weer meer aandacht. Boksen is een geweldige workout met een combinatie van conditionering en techniektraining waarbij je flink gaat zweten. En niet alleen dat, je leert ook de basisprincipes van boksen.

Boksen, de sport die alles in zich heeft: kracht, snelheid, inzicht, souplesse en doorzettingsvermogen. De wijze van bokstraining zoals het bij het USC gegeven wordt is toegankelijk voor iedereen. Zowel voor mannen als vrouwen, van nieuweling tot gevorderde. Onze bokstraining is populair en interessant voor een grote groep mensen, mensen die willen werken aan een puike conditie en een gezonde geest in een gezond lichaam.

Beginnen met boksen

Wil je een keertje meedoen met een boksles dan ben je van harte welkom. Binnenlopen en meetrainen kan altijd. Alleen door het een keer te proberen zul je ontdekken hoe leuk het kan zijn! Wij bieden je de kans om eens op laagdrempelige wijze kennis te maken met deze eeuwenoude sport.

Boksen

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.
Deze website maakt gebruik van cookies.